Тия където си мислят че семейство нови имигранти на 2-3 години не могат да правят по 100К на година, са направо за съжаляване.
Пустия му социал промива мозъците на някой.
А най ме кефят тия където завиждат и всячески се стараят да докажат, че нема такова животно у канадско.
Пък и Батето на всяка манджа меродия, и той да се обади.
If SearchFor(shliokavica) then ShowMessage('Пиши на кирилица бе!!'#10#13'Няма да си вадя очите с тая шльокавица!!');
Smart Dust написа:Тия където си мислят че семейство нови имигранти на 2-3 години не могат да правят по 100К на година, са направо за съжаляване.
Пустия му социал промива мозъците на някой.
А най ме кефят тия където завиждат и всячески се стараят да докажат, че нема такова животно у канадско.
Пък и Батето на всяка манджа меродия, и той да се обади.
Всъщност Батето бърка манджата тука.Ти по приличаш да си мерудия
;бърка; да се разбира разбърква ,обърква,разфасова. а не бърка-греши,обърква се ,заблуждава
това само за сведение на Великия Дезинформатор Смарт Дъст ,който пише във форума само и единственно през работно време ,по разбираеми причини.
bateto написа:;бърка; да се разбира разбърква ,обърква,разфасова. а не бърка-греши,обърква се ,заблуждава
това само за сведение на Великия Дезинформатор Смарт Дъст ,който пише във форума само и единственно през работно време ,по разбираеми причини.
Да Бате,да Това казвам,че мерудията ти я слагаш, след като забъркаш манджата.
В Канада човек много лесно може да има заплата от 50к 60к 80к и т.н. годишно стига да не го мързи и да не е кух като лейка Това са обикновенни заплати и от тука вече става интересно и започва борбата един ден да взимаш примерно 250к и нагоре...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Lub0 написа:В Канада човек много лесно може да има заплата от 50к 60к 80к и т.н. годишно стига да не го мързи и да не е кух като лейка Това са обикновенни заплати и от тука вече става интересно и започва борбата един ден да взимаш примерно 250к и нагоре...
that's right! Любо днеска ме изкефи
абсалютно същото важи и за БГ в БГ много лесно може да взимаш 2-3000 бона стига да не си кух ни па куха лейка
а борбата започва от 5000 нагоре
ninka83 аз за БГ-то знам, тези пари съм ги изкарвал лично преди 10 години... Проблема на БГ-от, е че и там едно БМВ струва $35 000 и с 2000лв заплата трудно би могъл да си го купиш...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Lub0 написа:ninka83 аз за БГ-то знам, тези пари съм ги изкарвал лично преди 10 години... Проблема на БГ-от, е че и там едно БМВ струва $35 000 и с 2000лв заплата трудно би могъл да си го купиш...
Любо,това ше са някакви стари ламарини бре, спри се малко
нема проблем, който си го може, го може