Докога в тези форуми ще цари пълен игнор към постоянни обиди и цинизъм от всякакви простаци, иска ми се да знам?
Ако форумите са модерирани, настоявам за строги модераторски и администраторски мерки срещу нарушители!
Някога ще има ли модераторски санкции и банове в този форум?
Администраторите не са вечното присъствие във форумите, поне не както 2004 година
Отдавна вече не се чете всичко и не се трие. Вече царува принципа "Който бърка в лайната не може да очаква, че няма да му мирише и няма да се изцапа?"
Хайде, Джой, откога си толкова чувствителна от виртуални изцепки
Нали си "Желязната Лейди", не се връзвай!

Re: Някога ще има ли модераторски санкции и банове в този фо
Съжалявам Джой, но в конкретния случай самата ти си провокирала конфликта, така че ако настояваш за модераторска санкция - първо прегледай собствения си постинг:Joy написа:Докога в тези форуми ще цари пълен игнор към постоянни обиди и цинизъм от всякакви простаци, иска ми се да знам?
Ако форумите са модерирани, настоявам за строги модераторски и администраторски мерки срещу нарушители!
Joy написа:.....
Аман от тъпи богаташи! Българите наистина съвсем изтъпяват като стъпят в Канада.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)