Някога ще има ли модераторски санкции и банове в този форум?

Ако имате забележки, коментари, предложения по сайта.
Публикувай отговор
Joy

Някога ще има ли модераторски санкции и банове в този форум?

Мнение от Joy »

Докога в тези форуми ще цари пълен игнор към постоянни обиди и цинизъм от всякакви простаци, иска ми се да знам?

Ако форумите са модерирани, настоявам за строги модераторски и администраторски мерки срещу нарушители!
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Администраторите не са вечното присъствие във форумите, поне не както 2004 година :lol: Отдавна вече не се чете всичко и не се трие. Вече царува принципа "Който бърка в лайната не може да очаква, че няма да му мирише и няма да се изцапа?" :twisted: Хайде, Джой, откога си толкова чувствителна от виртуални изцепки :wink: Нали си "Желязната Лейди", не се връзвай!
Аватар
Koko

Re: Някога ще има ли модераторски санкции и банове в този фо

Мнение от Koko »

Joy написа:Докога в тези форуми ще цари пълен игнор към постоянни обиди и цинизъм от всякакви простаци, иска ми се да знам?

Ако форумите са модерирани, настоявам за строги модераторски и администраторски мерки срещу нарушители!
Съжалявам Джой, но в конкретния случай самата ти си провокирала конфликта, така че ако настояваш за модераторска санкция - първо прегледай собствения си постинг:
Joy написа:.....
Аман от тъпи богаташи! Българите наистина съвсем изтъпяват като стъпят в Канада.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Публикувай отговор