България също е отворена за емигранти държава!!!!
Оказа се ,че това е държавата , която дава най- добрата подготовка за емиграция?????
Да вземем ,например, ..........мен! --- Щото изкарах там доста време.
Та живях си там и работих– даже и университет завърших и по специалност работих- е малко плащаха, ама то, във всяка ‘развита’ държава/ като си нелегален/ е така.....в началото-...
/то пък се оказа, че и в края е същото/!!!!

......ии ,......така ,лека по-лека, свикнах със суровия емигрантски живот – т.е. да те гледат с недоверие навсякъде:
-криех се от полицаите- щото ако те ‘барнат’- винаги си виновен- :nenam:
да ама бат Саали/ истински българин/ ме ‘открехна’---бутни им нещо и те пускат, ка’т влизаш в магазин трябва да изглеждаш свирепо-като Калигула/

....и така .....доиде време да си купя жилище/с кредит- разбира се/– и това е разрешено там/нищо че си бял/,

Обаче ----- ‘мал шанс’- случих да ми разглеждат документите на едно с Джейоба/футболист някякъв от Локо Пловдив/- та него го одобриха – мен Не!!!!!!-

.....-първо се отчаях: ..щото служителката в банката ми вика- „едно ОК на ден е прекалено- а за две да не говорим- и после Кои си ти бе ,че ще ми държиш сметка?!?”...
- обаче после се заприказвах с един тексиметров шофьор- оказа се ,че има връзки—
и ме уреди за заем и жилище???? - мноoooooго изгодно ви казвам!!!
- на 16 етаж, първият месец е FREE
само дето строежа ще почне догодина??????????????????????- викам си /наум/ Ооооооооооооооооооо- ‘Кей- :idea:
/BUT има нещо RONG в тая държава??????/..... ..e……..и се спрях на Canada
ЩО?- щото има бели мечки, много сняг и е студеноооооо...............................
.... после к’во? –нещата се развиха бързо!
- ипотекирахме несъществуващото жилище/пак с помоща на ба’т Саали/-.... и с парите !!!!!!!- ...... 7.35h на 15 Септември- полет 573 /София- Амстердам- Торонто/ изпаднах в поредния си ШОК?????!!!!!!
TO be continue…………