И Сега К'ВО -3 "Умирай Трудно"
-
Странджата
-
Странджата
Драго , не си наясно явно! Съветският еничарин за да угоди на коминтерновските фантасмагории промени националната принадлежност и паспорти на българите от пиринския край , точно еничарска работа , щото майка му е от Разлог!!! Хубаво е казал на процеса , че немският крал Карл е говорил само с конете си на родния си език , но после съветската подлога димитров да имаше как да научи на руски и най-дръгливият кон в най-забутаното ТКЗС 
-
Dparo u TaHq
Австралия. Безкрайно поле, засято с коноп. Един наркоман се промъква и почва бързо да бере и си мисли:
- Ще задигна една торба, ще я изсуша и съм уреден за цяла година.
Изведнъж забелязва в далечината полицейска кола. - Ами сега?
Гледа - наблизо пасе стадо кенгура. Веднага взел решение - съблякъл се, смесил се с кенгурата и почнал да подскача заедно с тях.
По едно време съседното кенгуру го бутнало с лакът и му изсъскало:
- Свали си чорапите бе! Ще издадеш цялото стадо!
- Ще задигна една торба, ще я изсуша и съм уреден за цяла година.
Изведнъж забелязва в далечината полицейска кола. - Ами сега?
Гледа - наблизо пасе стадо кенгура. Веднага взел решение - съблякъл се, смесил се с кенгурата и почнал да подскача заедно с тях.
По едно време съседното кенгуру го бутнало с лакът и му изсъскало:
- Свали си чорапите бе! Ще издадеш цялото стадо!
-
Dparo u TaHq
-
Dparo u TaHq
-
Dparo u TaHq
-
Странджата
-
Dparo u TaHq
хи хи хи :conf:
добре,че Танчето не е тук,че това маваши гери е нищо пред тежката ръка ,която има :nenam:
Тя си е в БГ и пенсионира хората.
Тук колата москвич,лада,волга и други са много малко,но за сметка на това има много нови лъскави коли.
Другото "хубаво" е ,че има навсякъде разлепени обяви от разни предприятия,фирми и др. ,където пише"приканяем вас работа".
Та хубавото е,че когато в Канада свърши възможноста за реализация и няма работа ,можем да се преселим към СССР :smhair:
Тук не знам дали има бели мечки,но руснаци има много и тези,които живеят в коя част на Торонто беше-няма да им липсва Канада :nut:
добре,че Танчето не е тук,че това маваши гери е нищо пред тежката ръка ,която има :nenam:
Тя си е в БГ и пенсионира хората.
Тук колата москвич,лада,волга и други са много малко,но за сметка на това има много нови лъскави коли.
Другото "хубаво" е ,че има навсякъде разлепени обяви от разни предприятия,фирми и др. ,където пише"приканяем вас работа".
Та хубавото е,че когато в Канада свърши възможноста за реализация и няма работа ,можем да се преселим към СССР :smhair:
Тук не знам дали има бели мечки,но руснаци има много и тези,които живеят в коя част на Торонто беше-няма да им липсва Канада :nut:
Драго,аз живея в Руската ерия на Торонто и съм си гот,и руския усъвършенствах и като ме разберат че съм от БГ много ми се радват,да знаеш обичат ни руснаците,те са единствените ,които ни обичат искрено.Братушка ми велят и другото ако искаш по бързо да постигнеш Канадиън лайф само там покрай братушките ще стане,много са оправни и пробивни,по голема част от тях са руски евреи,но за мен колкото аз съм евреин толкова и те.
Буд здоров 
-
Странджата
-
Dparo u TaHq