Характерните 4ерти на средностатисти4еският канадец.
Забравих да добавя, че канадците са много спретнати и обикновено с добри маниери.
Минавайки от френската в английската част видях разликата между мъжете в двете части. В английската част са високи, снажни и много красиви, докато във френската са по-дребни и не много симпатични.
Жените също са много хубави.
Минавайки от френската в английската част видях разликата между мъжете в двете части. В английската част са високи, снажни и много красиви, докато във френската са по-дребни и не много симпатични.
-
- Обратна връзка:
спри да гледаш американски комедии и сапунки, погледни през прозореца;)chili написа:Забравих да добавя, че канадците са много спретнати и обикновено с добри маниери.
точно така мисля по въпроса:)
chili написа:Забравих да добавя, че канадците са много спретнати и обикновено с добри маниери.

"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
Всъщност идвайки за първи път в Северна Америка преди години, обикновените хора ми се сториха толкова хубави, че се зачудих как артистите успяват да се откроят на фона на толкова добре поддържащи се и генетично красиви индивиди.
Мдаа, за мое най-голямо съжаление, когато бях в България миналия месец се ужасих от вида на "подрастващото поколение". Толкова грозни момчета и момичета с конкурс да търсиш не можеш да намериш.
Тия вафли за красивата българка може да ги разправяте на накой друг. Не може в продължение на 18 години от Бг да изтича най-доброто от генфонда и пак да сме красавци, е не става.
А за мъжете коментар изобщо нямам, в сравнение с българите, тук всички ми се виждаха педали, само защото бяха добре подстригани, обръснати и спретнати. Е, съжалявам, ако някой се почувствал обиден, но тука има мъже, дето майка не ги е раждала.
Между другото онзи ден погледнах през прозореца и в къщата до нас имаше един мъж, на който малко жени биха отказали.
Их, тая Канада....
!
Мдаа, за мое най-голямо съжаление, когато бях в България миналия месец се ужасих от вида на "подрастващото поколение". Толкова грозни момчета и момичета с конкурс да търсиш не можеш да намериш.
Тия вафли за красивата българка може да ги разправяте на накой друг. Не може в продължение на 18 години от Бг да изтича най-доброто от генфонда и пак да сме красавци, е не става.
А за мъжете коментар изобщо нямам, в сравнение с българите, тук всички ми се виждаха педали, само защото бяха добре подстригани, обръснати и спретнати. Е, съжалявам, ако някой се почувствал обиден, но тука има мъже, дето майка не ги е раждала.
Между другото онзи ден погледнах през прозореца и в къщата до нас имаше един мъж, на който малко жени биха отказали.
Их, тая Канада....

може и да е вярно , но аз лично толкова млади момичета с паласки като в канада не съм виждала в българия . имам чувството понякога че нарочно си купуват тесни дънки които да пристягат около талията за да покажат какви чудни сланинки и на колко слоя ги имат . задължително подчертани с тънка блуза , за да си личат отдалече облите очертания .
иначе и в българия виждам дебели хора , но не млади в повечето случаи...
но виж за красотата мога да поспоря , ако имаш пари и на двете места можеш да се направиш красив , но според мене българите, българките са далеч по=красиви и симпатични , а може да е и защото като повечето хора и аз имам географски предпочитания .
иначе и в българия виждам дебели хора , но не млади в повечето случаи...
но виж за красотата мога да поспоря , ако имаш пари и на двете места можеш да се направиш красив , но според мене българите, българките са далеч по=красиви и симпатични , а може да е и защото като повечето хора и аз имам географски предпочитания .
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
карлсон , който живее на покрива .
Друга много характерна черта на канадците е интересът към музиката. Още в Квебек забелязах, че много си говорят за музика независимо от възрастта.
В английската част това също е много честа тема за разговор. Обичат да ходят на концерти и най-странното за нас българите: да си купуват дискове с музика от магазина. Потрес.
Много от тях имат iPod или друг вид устройство за слушане на музика и когато са на път или имат да вършат нещо, което им позволява да слушат, си го пускат.
В английската част това също е много честа тема за разговор. Обичат да ходят на концерти и най-странното за нас българите: да си купуват дискове с музика от магазина. Потрес.
Много от тях имат iPod или друг вид устройство за слушане на музика и когато са на път или имат да вършат нещо, което им позволява да слушат, си го пускат.
Прашките и оня пред телевизора ми харесаха, отдавна съм го казал,
и за двете явления.
Друга черта на характерния бял канадец е коментирането на работа и гледането на гости и по заведения на хокейни и мачове от американския футбол (аз - да не ги видя). То възторг, то наште бият (може да са на другия край на континента, щото с американците се възприемат нещо като един народ...). Първия път много се учудих, че има хокей сред лято, ама така било явно..

Друга черта на характерния бял канадец е коментирането на работа и гледането на гости и по заведения на хокейни и мачове от американския футбол (аз - да не ги видя). То възторг, то наште бият (може да са на другия край на континента, щото с американците се възприемат нещо като един народ...). Първия път много се учудих, че има хокей сред лято, ама така било явно..

-
- Обратна връзка:
най-обичат да си забият слушалките в ушите и да се киндилкат с метрото и рейсовете рано сутрин до изпълнените със смисъл хиляди работи които предлага мегаполиса; те са дълбоко потънали в музиката в ушите им от несъмнена любов към нея, практически няма човек в рейса или метрото без затъкнат ipod в ушите,chili написа:Друга много характерна черта на канадците е интересът към музиката. Още в Квебек забелязах, че много си говорят за музика независимо от възрастта.
това е от несъмнена любов към ipodite в частност също, но и от огромното преклонение на канатеца пред всякаква нова техника - плейстйшъни и т.н.
дори канатски девойки може да се видят как захласнато наблюдават как приятеля им играе на мортал комбат - това е признак на несъмнения висок душевен живот на канатския младеж и канатската девойка;
някои са толкова захласнати от музиката че се качват в метрото направо по пижами с иподите в ушите, разбира се никой не е казал че пижамите трябва да се носят само в леглото, така никой почти не може да оцени естетическия ефект от това облекло, по този начин модерния канатец задава нови модни тенденции с лекота на която би завидял всеки претенциозен европеец.
точно така мисля по въпроса:)
Tова за пижамите...Паднах като го видях за първи път. Ама вече нищо не ме шашка.peter_pan написа: някои са толкова захласнати от музиката че се качват в метрото направо по пижами с иподите в ушите, разбира се никой не е казал че пижамите трябва да се носят само в леглото, така никой почти не може да оцени естетическия ефект от това облекло, по този начин модерния канатец задава нови модни тенденции с лекота на която би завидял всеки претенциозен европеец.