канада -рай за некадърниците

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
chinois

Мнение от chinois »

Начи виж,ся!
И на мен този въпрос мира не ми дава, щото други въпроси за решаване не останаха(освен дето пиша в БГКанада , де) , та се питам туй ако победиш себе си , то какъв си ти победен или победител ! :lol:
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

chinois написа:Начи виж,ся!
И на мен този въпрос мира не ми дава, щото други въпроси за решаване не останаха(освен дето пиша в БГКанада , де) , та се питам туй ако победиш себе си , то какъв си ти победен или победител ! :lol:
Глей ся шиноа , за мен да си се реализирал в нещо значи да си признат като неоспорим специалист в даденото нещо.

В тоя ред на мисли за мен реализирал се некадърник е такъв човек за когото всички знаят като абсолютна истина и вън от всякакво съмнение, че този човек е некадърник. :lol: :idea:

Съответно нереализирал се е некадърник, който все още не е получил признание , че е такъв :D :D :D
chinois

Мнение от chinois »

anxeli написа:Що, какви са толкова изискванията. Гледам пожарникарите са доста хубавички :) и като че ли все канадци, но освен да си гражданин, със завършен еквивалент на средно и покрити спортни нормативи, какво друго могат да ти поискат? Може би най-много една година колеж заради животоспасяващите подготовки, но какво друго :roll: ?
Начи, гледам тебе пожарникарите живо те интересуват!
Та да ти кажа, де!
Значи когато ще ставаш пожарникар, у кебек, не е лошо да имаш опит, та затуй има доброволци, които като има голям пожар помагат на пожарникарите. Но за това има списък, по които викат (иди се запиши). а има и други разни неща като събеседване с комисията, която очевидно оценява аптитюда и веднага разбира кой става и кой не става. Това нормативите всички ги покриваме.:-)
А тоя от торонто на календара ми е като братче близначе, само дето ми е малкото братче. :lol:
chinois

Мнение от chinois »

Виж сега filipne !
Нещата изобщо не са такива, защото аз се реализирам както вече споменах в една некадърна среда и там да си некадърен е нормално.
Абе ненормалното е нормално бе! :lol:
В този ред на мисли на мене физиономията ми не слиза от таблото "Наща гордост" на фирмата, дет работя и като доиде някой друг некадърник, я клиент , а суконтрактор, го водят да види с очите си с какви специялисти разполага фирмата в мое лице. Ма не ми казват, че сам некадърник, щото те не го знаят. Те си мислят , че сам връо като тях. Само аз си знам , че съм некадърник, щото иначе, как ще изджаскам тука.:-)
Да не забравя да добавя , че водят охотно такива дето се интересуват от календари и пожарникари. :lol:
Последно промяна от chinois на Чет Окт 18, 2007 5:01 pm, променено общо 1 път.
Dparo u TaHq

Мнение от Dparo u TaHq »

Бекс,наздраве-мъжете знаят защо :)
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

:thumbsup:
becks

Мнение от becks »

Dparo u TaHq написа:Бекс,наздраве-мъжете знаят защо :)
Наздраве :beer:
не искам да звуча като някой който иска да ти спира мечтите. Съвсем приятелски го казвам - виж статията в линка по-горе какво пише. Това е от днешния брой на Торонто Стар:

As for the real burning questions: He is 32, single, straight and has a university degree in economics.
Many firefighters have degrees in physiology, says McKee.

"There are thousands of applicants from community colleges and the courses are booked solid," he says.

"And a lot of ex-cops and paramedics," adds Keith, a former paramedic himself.

There are also a considerable number of former contractors and electricians, a benefit since they understand building construction and know where the wiring is.

"We're all blue collar guys," says Keith.

And white males. Where are their Asian and black colleagues?
Виж последното изречение: And white males. Where are their Asian and black colleagues. не искам да кажа, че има дискриминация. Такова нещо в Канада няма, както няма (или е 1 на 1000) и пожарникар азиатец, черен, или някакъв друг различен от бял англосаксонец.

Тва не значи, че не възможно, но съм сигурен, че е ужасно трудна работа. Мазен кокал за местни.
bateto

Мнение от bateto »

има,бял кебекуа,но стига и ти разбива Мечтите на човеко/Драго/ ,остави го да си живее с илюзиите,сега му е времето. :D тия истини му ги спести за след пристигането.аз незнам пожарникар дали ще стане ,но съм се зарекъл ,ако все още съм тук шофьор да го правим .нали все пак хляб трябва да яде.
chinois

Мнение от chinois »

A bate здравей!
Как си?
От Dparo ще првиш шофьор!
Туй ясно!
А TaHq и нея ли ще правиш шофьорка?
becks

Мнение от becks »

chinois написа:A bate здравей!
Как си?
От Dparo ще првиш шофьор!
Туй ясно!
А TaHq и нея ли ще правиш шофьорка?
TaHq - шофьорка на снегорин предлагам аз :wink:
chinois

Мнение от chinois »

И какво ще кара TaHq през дългото горещо лято на Квебек?
Снегорин ли? Или суфльоза(не зная как се казва на англииски онуй дето фърля снега у камьона :lol: )?
becks

Мнение от becks »

chinois написа:И какво ще кара TaHq през дългото горещо лято на Квебек?
Снегорин ли? Или суфльоза(не зная как се казва на англииски онуй дето фърля снега у камьона :lol: )?
Лятото - командировка в Нунавут, Северозападните територии или с работна виза в Аляска :wink:
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

в Квебек лятото Снегоринките са на шомаж :twisted:
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

сега разбрах каде е ключа за бараката ( Канада) -
рай за некадърници и за кадърните :beer:
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
chinois

Мнение от chinois »

Става!
Dparo u TaHq и приятели!
Изображение
Публикувай отговор