значи са леле и специалистите.вие какво мислите.

И да разнасят пициbateto написа:да чистят еврейските къщи и да мият чинии.
bateto написа:да ме прощавате обаче имам чувството ,че канада е предпочитана дестинация за всички български неудачници и некадърници.по друг начин не мога да си обясня ,как може всичките така наречени специалисти нереализирани в родината да идват на тумби тук за да чистят еврейските къщи и да мият чинии.
значи са леле и специалистите.вие какво мислите.![]()
peter_pan написа: бате, пак повдигаш тема дето ще отприщи "справедливия гняв" на всички БГ ИТ специалисти в Ка. Дали всички хора миещи чинии са били неудачници в родината си незнам, но със сигурност голяма част от тях ще бъдат неудачници в Каната щото няма да стигнат много по-далече от миенето на чиниите там.
какъв точно ви е проблема?!Pepon написа: И да разнасят пици Също да продават хот-дог, да работят като магазинери за 8-9$/час и още един куп "големи далавери"... и все временно де
Не разбрахме само ти кат си от голямото добрутро на мазните бизнесмени, за чий си дошъл да драпаш у Каната, нали си бил големата реализация у БГ-тоbateto написа:да ме прощавате обаче имам чувството ,че канада е предпочитана дестинация за всички български неудачници и некадърници.по друг начин не мога да си обясня ,как може всичките така наречени специалисти нереализирани в родината да идват на тумби тук за да чистят еврейските къщи и да мият чинии.
Е батето явно е най-големият некадърник, даже и пари за билет за БГ-то не може да събере толкова години...miteto написа:Не разбрахме само ти кат си от голямото добрутро на мазните бизнесмени, за чий си дошъл да драпаш у Каната, нали си бил големата реализация у БГ-тоbateto написа:да ме прощавате обаче имам чувството ,че канада е предпочитана дестинация за всички български неудачници и некадърници.по друг начин не мога да си обясня ,как може всичките така наречени специалисти нереализирани в родината да идват на тумби тук за да чистят еврейските къщи и да мият чинии.
Ами поскъпнаха пустите билети, а с миене на чинии 1200$ как се събиратLub0 написа:...даже и пари за билет за БГ-то не може да събере толкова години...