Новите правила и възраста

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Аватар
kurta007

Новите правила и възраста

Мнение от kurta007 »

Навремето го знаех това но съм забравил та да попитам :)
Значи по новите правила точките са както следва
от 18 до 35 години 18
36 години 14
37 години 10
38 години 6
39 години 4
40 години 2
от 41 до 50 години 0
Също знаем че възраста се изчислява когато си пуснал документите а не по време на интервюто,мен ме интересува завършени или започнали години се брои ????
Например човек роден да речем 1.07.1972 след 2-3 дена навършва 35 и почва 36 ,ако тои си пусне док. след тази дата 18 или 14 точки взима за възраст
И втория ми въпрос е колко време след като си отхвърлен може да кандидатсваш отново ?? /не е за мен просто питам
:)
Аватар
ivanko13
Модератор

Re: Новите правила и възраста

Мнение от ivanko13 »

kurta007 написа: И втория ми въпрос е колко време след като си отхвърлен може да кандидатсваш отново ??
Според мен ,kurta007, щом човек си набави доказателствата(документите), които са му нужни за да събере повече точки може да пуска наново. Дали ще е след седмица или месец или година си е все тая, въпроса е да има нещо ново в кандидатурата, което да доведе до по-високата и оценка.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
poly6620

Мнение от poly6620 »

привет
1. относно годините на основния кандидат броят от датата на завеждане на досието ви,т.е.от получаване на номера на досието va000030888 и другият номер под него va0067444
2.при първият ви отказ/дали от проведено интервю/

ние изчакахме шест месеца подадохме наново без да обжалваме в тримесечният срок който ни дадоха като променихме водещият/разменихме се със съпругът ми/

2.1 или недостигане на минимум точки за да ви поканят за интервю- тогава представяте допълнителни документи за да увеличите точките си.
изпитващите оценяват документи за повече изучаван френски език/но и да го владеете/
така ние успяхме и в момента чакаме медицинските
УСПЕХ
Аватар
Helena

Re: Новите правила и възраста

Мнение от Helena »

kurta007 написа:Също знаем че възраста се изчислява когато си пуснал документите а не по време на интервюто,мен ме интересува завършени или започнали години се брои ????
Завършени.
Аватар
kurta007

Мнение от kurta007 »

мерси на всички
Публикувай отговор