koncerta v Bansko

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
anicata

koncerta v Bansko

Мнение от anicata »

reshih da spodelia za tozi koncert ,zashtoto se povliah ot temata za koncerta na Radiohead.I po-tochno kolko e veliko bilo...

ta znachi v Bansko imashe koncert na Bonnie Taylor i Fish ot Merillion s novata si grupa SAS. I razni drugi legendi ot 60-70 godini,koito mi biaha nepoznati ,no kato zasviriha pesnite im biaha izvestni.

Ta znachi vmesto ot 18 chasa ,koncerta zapochna v 20.30.Poneje imam poznati v Dinacord mi kazaha che v 16 chasa im gramnal 1-nia pult i edvam smognali za 20,30. Sled kato iztraiahme zagrevashtite grupi v 24 hasa se poiavi Bonnie taylor i sled kato izpia 1 pesen s otvratitelno kachestvo na zvuka ,a nie biahme pod proliven daja,tia kaza che poveche nemoje da prodalji v tezi uslovia. Sled 40 min chakane izleze Fish za da ni kaje che dnes veche koncert niama da ima ,no te utre shte peiat bez pari zaradi bg fenovete.Neznam koi shte otide v nedelia vecher na 200km ot Sofia na koncert!!

S 2 dumi- v taia darjava nishto ne stava!!

Vie deto ste v Canada-hodete na vsichki koncerti deto shte se sastoiat tam! Dori i grupata vi da ne e ot nai-luibimite ,zaradi nas tuka!!
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Спомням си за проблемите при този концерт... Аз не бях на него, но си представям разочарованието на хората... Когато правиш нещо голямо и за n-ти път се проваляш е кофти.
Дано в Канада ни остане време и възможност за културен живот... Сигурно и там ще намерим свои любимци...
:beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
joro

Мнение от joro »

Споко, двамата специалисти, които правиха озвучаването са уволнени и в момента подават документи за Канада, понеже в България е голяма безработица, заплатите са ниски и т.н. :D :D :D
А на другия ден концертът се повтори, без Бони Тейлър, но какво от това? Пак беше пълен стадионът, и стана голям купон. Е, трябва да се спазва традицията, миналата година бяха два концерта, не може тази година да е само един :D :D
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Трябва да си направим някоя сбирка в Банско през зимата...
Какво ще кажеш Жоре? :D
:beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
joro

Мнение от joro »

IvHaydu написа:Трябва да си направим някоя сбирка в Банско през зимата...
Какво ще кажеш Жоре? :D
Може, ако съм още тук, нещо напоследък почнаха да ме заливат с оферти, май съм вече единствения инженер в България на възраст до 35 години и 7 години стаж по специалността, профуках си половината заплата тоя месец да ходя по интервюта в София, Пловдив, пък вчера ми се обадиха от някаква фирма, в която съм се регистрирал преди време- искат да ме пращат в Дубай, къде е това нямам представа. Ама никъде още не са ми предложили тукашната заплата, сорииииии.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Офертите за бачкане в чужбина обикновено са доста скапани...
И аз трябваше да ходя за 1 година в Либия, ама навреме ми дойде акъла и се отказах...
А за срещата в Банско - сериозно! Може да направим нещо! :D
joro

Мнение от joro »

IvHaydu написа:Офертите за бачкане в чужбина обикновено са доста скапани...
И аз трябваше да ходя за 1 година в Либия, ама навреме ми дойде акъла и се отказах...
А за срещата в Банско - сериозно! Може да направим нещо! :D
Няма проблем, през зимата, особено на 8 декември или на Нова година тука е як купон :beer: :beer: :beer:
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Ами...да организираме нещо... На мен този край ми е много любим...
Заключено