Предложение към "правячите" на Форума

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
anito
Мразим да мислим

Предложение към "правячите" на Форума

Мнение от anito »

Тъй като не знам къде е най-подходящото място за това предложение, най-простото е да открия нова тема тук (щото тук може всичко :wink: )

Предвидили ли сте да има статии по следните въпроси:
1. Квартири: източници на обяви (за Монреал, Квебек, Торонто и за др. градове евентуално, откъдето се обаждат български души); наръчник за термините, използвани в обявите за квартири (декодиране демек).

2. Ползване на обществен телефон (на летище Дорвал или другаде) - особености.

3. Какво се прави при загубване на част (или целия) багаж при кацането на летището? Служителите му викат "закъснял" багаж.

Май добре стана, че открих темата точно тук. Така всички ще имат възможност да пишат дали тези теми ги интересуват.

П.С. Правя това от загриженост :twisted: към "правячите": да не вземете да свършите работата, да почнете да скучаете и да... Абе кой знае накъде може да избие :wink: 8) Видя се, че гумите на Пламен не вървят, какво ли друго ще измисли от скука? :wink:
Обичам да преча
Plamen

Re: Предложение към "правячите" на Форума

Мнение от Plamen »

anito написа: Видя се, че гумите на Пламен не вървят, какво ли друго ще измисли от скука? :wink:
Mnogo neshta moga da izmislia...imam mnogo raboti za davane i prodavane...jenata se vrashta chak v sabota....do togava koi kakvoto iska- davam... :wink: ...pak posle...neznam ...pitaite neia... :shock:
anicata

Re: Предложение към "правячите" на Форума

Мнение от anicata »

Anito,az chak sega prochetoh za ideiata ti. I nemoga da se nachudia na sebe si,che tezi termini ne gi znam! I si davam smetka edva sega kolko mnogo sa neobhodimi v nachaloto ,kato pristignem taM ,a ot bg mai niama kak da gi nauchish .Ili shte ti otneme bezkraino mnogo time ,a takova vse niama. Ideiata ti e super.Az chakam s netarpenie da pozazubria niakoi novi dumi.

Pozdravi
Заключено