Пожелавам успех и кураж на всички!!!! Само май на себе си не мога да си го пожелая.... Направо си е " страхххх"
ЗДРАВЕЙТЕ, НИЕ СМЕ НА 11.05.07
ЗДРАВЕЙТЕ, НИЕ СМЕ НА 11.05.07
Здравейте! И ние очакваме под стрес предстоящото интервю при мосюто... При нас процедурата беше много бавна и мъчителна
Затова хем го очакваме с нетърпение, хем много се притесняваме... Ние сме на 11. 05 от 15:00 часа. Надявам се да минем бързо и лесно, но като чета май няма да е много лесно! Аз съм на 23 години и точно затова се притеснявам. Съпругът ми е на 31, но аз съм водещата фигура. Знам няколко езика-5, но съм сигурна, че там няма да знам ни6то- просто 6те си глътна езика...
Искам да попитам има ли някой сертификат от Алианс Франсез от Варна и дали мосюто задава по- специални въпроси за него? Нивата на френси са ми 8/7, а на английски-9/8. Надявам се да не ме разхожда много- много из английския, че май само на френски мога да говоря сега. Но засега, няма 4овек, който да не са го питали не6то нали...??
Пожелавам успех и кураж на всички!!!! Само май на себе си не мога да си го пожелая.... Направо си е " страхххх"
Re: ЗДРАВЕЙТЕ, НИЕ СМЕ НА 11.05.07
Няма страшно, но както си водеща и си писала точки за англ. няма начин да не те попита нещо. Приготви си 2-3 прости изречения защо кебек, в какво се състои работата ти или нещо от сорта на англ. Водещите защитават точките и по втория език.mishel написа:Надявам се да не ме разхожда много- много из английския, че май само на френски мога да говоря сега. Но засега, няма 4овек, който да не са го питали не6то нали...??
УСПЕХ на всичкиииииииии!
I'll try being nicer if you'll try being smarter.