Има ли хора от Горна Оряховица
-
- Обратна връзка:
Има ли хора от Горна Оряховица
Ако има такива и имате желание за среща ,обадете се
Те от Горна Оряховица не се обаждат никакви, не питат нищо, после ходят до Кебек и се връщат след 3-4 месеца без парици и ....така. То в Търново никой не се обади alkaponbg като искаше среща, а иначе в Алианса 3 групи и всички за Кебек. Ама тайна е туй Канадата още по търновско, сакън да не се чува...или се чува "...абе къде ще ходиш, той Иванчо от Видеосат се върна и още една бивша военна личност, че и 2 семейства от Горна ..."
Ти докъде докара работата с френския?
Ти докъде докара работата с френския?
-
- Обратна връзка:
Ne znam,ot kade si vadi6 izvodi,4e horata ot G.O. sa tolkova smotani,4e se vra6tat sled 3-4 meseca bez parici,no po temata koi kakvo 6te pravi v Quebec mozem mnogo da si pogovorim.I ot koga sa tezi 3 grupi,mislia 4e sled nas drugi ne po4naha,osven da sa ot novata godina. a za moia frenski-podgotviame se sas saprugata mi za intervu. tia i moiata rabota e kato tvoiata,kato ti gledam datite.Pri men 6te stanat 1g. i 4m. ot podavane na dokumenti do intervu.Kasmet i uspeh ti pozelavam.
Ако искате можем да организираме, вече 3-ма сме тези които пишем тук от този край, преди време като пуснах темата ми се обадиха и хора от Габрово, но те може и да са заминали вече...Ама е хубаво поне 5-6 семейства да сме, то иначе ше е много къс паса (наляво-наздраве-надясно-наздраве
)
И в моя град има хора дето са в процедурата, ама ще ви обясня за тях ако се видим, тяхното не е за разказване.

И в моя град има хора дето са в процедурата, ама ще ви обясня за тях ако се видим, тяхното не е за разказване.
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано
И сега съжалавам...че не го направих по-рано

-
- Обратна връзка:
Не, не сме заминалиalkaponbg написа:Ако искате можем да организираме, вече 3-ма сме тези които пишем тук от този край, преди време като пуснах темата ми се обадиха и хора от Габрово, но те може и да са заминали вече...Ама е хубаво поне 5-6 семейства да сме, то иначе ше е много къс паса (наляво-наздраве-надясно-наздраве)

re
Къде ще тази среща ?
Колко са организирани нещата??
Колко са организирани нещата??
09.12.2005 док. Виена
25.05.2006 интервю
17.10.2006 фомуляри за мед.
25.05.2006 интервю
17.10.2006 фомуляри за мед.