Има ли хора от Горна Оряховица

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
mi6ko75
Обратна връзка:

Има ли хора от Горна Оряховица

Мнение от mi6ko75 »

Ако има такива и имате желание за среща ,обадете се
NaviD

Мнение от NaviD »

Те от Горна Оряховица не се обаждат никакви, не питат нищо, после ходят до Кебек и се връщат след 3-4 месеца без парици и ....така. То в Търново никой не се обади alkaponbg като искаше среща, а иначе в Алианса 3 групи и всички за Кебек. Ама тайна е туй Канадата още по търновско, сакън да не се чува...или се чува "...абе къде ще ходиш, той Иванчо от Видеосат се върна и още една бивша военна личност, че и 2 семейства от Горна ..."

Ти докъде докара работата с френския?
mi6ko75
Обратна връзка:

Мнение от mi6ko75 »

Za niakoi ne6ta si prav,sameistvoto skoeto karahme kursa se skri i pokri siaka6 6te im vzemem miastoto.Ne znam,koi sa tezi semeistva ot G.O.,koito vizira6,4e sa se varnali.A koga i kade vaprosniat mafiot e iskal sre6ta? Ti ot kade si, ot V.T.?
mi6ko75
Обратна връзка:

Мнение от mi6ko75 »

Ne znam,ot kade si vadi6 izvodi,4e horata ot G.O. sa tolkova smotani,4e se vra6tat sled 3-4 meseca bez parici,no po temata koi kakvo 6te pravi v Quebec mozem mnogo da si pogovorim.I ot koga sa tezi 3 grupi,mislia 4e sled nas drugi ne po4naha,osven da sa ot novata godina. a za moia frenski-podgotviame se sas saprugata mi za intervu. tia i moiata rabota e kato tvoiata,kato ti gledam datite.Pri men 6te stanat 1g. i 4m. ot podavane na dokumenti do intervu.Kasmet i uspeh ti pozelavam.
alkaponbg

Мнение от alkaponbg »

Ако искате можем да организираме, вече 3-ма сме тези които пишем тук от този край, преди време като пуснах темата ми се обадиха и хора от Габрово, но те може и да са заминали вече...Ама е хубаво поне 5-6 семейства да сме, то иначе ше е много къс паса (наляво-наздраве-надясно-наздраве :) )
И в моя град има хора дето са в процедурата, ама ще ви обясня за тях ако се видим, тяхното не е за разказване.
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано :)
Аватар
RobinHood

Мнение от RobinHood »

Що бе alkaponbg, разкажи и на нас какви хора са в процедурата че ни е интересно. :D
alkaponbg

Мнение от alkaponbg »

За шипковия храст са не е за тук :) Мутри с адвокат...чей че може да чете някой форума и да им обади (щот те май не могат да четат)...
Krem Karamel
Обратна връзка:

Мнение от Krem Karamel »

alkaponbg написа:Ако искате можем да организираме, вече 3-ма сме тези които пишем тук от този край, преди време като пуснах темата ми се обадиха и хора от Габрово, но те може и да са заминали вече...Ама е хубаво поне 5-6 семейства да сме, то иначе ше е много къс паса (наляво-наздраве-надясно-наздраве :) )
И в моя град има хора дето са в процедурата, ама ще ви обясня за тях ако се видим, тяхното не е за разказване.
Не, не сме заминали :D . Засега сме малко след старта, т.е и ние като много други чакаме дата за интервю...
mi6ko75
Обратна връзка:

Мнение от mi6ko75 »

Ami neka tezi,koito sa ot po dale4e,da kazat koga im e udobno da napravim sre6tata,predpolagam,4e 6te e prez weekend-a.Nie sme na linia
alkaponbg

Мнение от alkaponbg »

И ние
dobrev
Обратна връзка:

re

Мнение от dobrev »

Къде ще тази среща ?
Колко са организирани нещата??
09.12.2005 док. Виена
25.05.2006 интервю
17.10.2006 фомуляри за мед.
alkaponbg

Мнение от alkaponbg »

Все още нищо не е организирано
mi6ko75
Обратна връзка:

Мнение от mi6ko75 »

Ami da organizirame.Dadoh telefonat si na edno semeistvo ot G.O. dami se obadiat da se vidim,no vse o6te ni6to.Nie sme seriozni,ako ima i drugi ,koito iksat da si organizirame takav sre6ta,da se obadiat i da go napravime.Zasega samo mafiota e na linia...i nie.
polinpo

Мнение от polinpo »

Ako ще има събиране може да броите и нас. Ние живеем в Стара Загора но мъжът ми е габровец.
polinpo

Мнение от polinpo »

Какво ще кажете да се съберем тази събота.Ако всички са свободни да не го отлагаме.Кой ще се наеме да организира срещата?
Заключено