Пак съм озадачен! Този път с банковия превод. Моля за съвет
Пак съм озадачен! Този път с банковия превод. Моля за съвет
Днес исках да направя банковия превод. Само че в Булбанк ми казаха че трябва да попълня в молбата полето за адрес на получателя. Какъв адрес да пиша след като получател е ПРАВИТЕЛСТВОТО НА КВЕБЕК??? Мисля си, че ако пиша адреса на канадското посолство във Виена ще стане някаква обърквация. Моля някой който е правил превод да ми обясни какъв адрес да посоча.
Мисля че ти си се поуплашил, а пък банковия чиновник също не си е свършил работата за да ти пообясни. Така или иначе тези пари ще отидат по сметка и няма да им ги носят на ръка
И правителството на квебек да пишеш пак ще ти пристигнат парите, това е формалност, важното е да напишеш вярно банковите сметки суифтове и тнт.
Numéro de compte : 0522-06612/00
Code de la banque : 12000
Code SWIFT : BKAUATWW
IBAN : AT80 1100 0052 2066 1200
а, то си пишело и бенефициента
и да той е
Bénéficiaire : Gouvernement du Québec
не се шашкайте от глупости, смело напред
(то май и аз бях така )

Numéro de compte : 0522-06612/00
Code de la banque : 12000
Code SWIFT : BKAUATWW
IBAN : AT80 1100 0052 2066 1200
а, то си пишело и бенефициента

и да той е
Bénéficiaire : Gouvernement du Québec
не се шашкайте от глупости, смело напред
(то май и аз бях така )

Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано

И аз скоро правих превод и също се чудих и накрая служителката написа австрия,понеже банката е там.Надявам се да нямаме проблеми,и аз мисля че са важни получател,сметките,суифтовете.Дано нямам проблем но също много се чудих.
Изпратени DSC - 15.01.2007 г.
Интервю - 28.08-успешно
Монреал-10.05.2008 г.
Интервю - 28.08-успешно
Монреал-10.05.2008 г.
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
За банковия чиновник е важно съответната графичка, поленце и т.н. от формуляра да бъде попълнен и не го интересува до колко е необходима тази информация за превода на парите. Просто защото електронната им система няма да приеме заявка с празно текстово поле. Имам достъп до електронно банкиране в 3 български банки и всяка една от трите електронни системи е със специфични възможности и изисквания, което е нормално.
Та и Танзания да напишете в полето "Адрес на получателя" парите пак ще стигнат където трябва, споко. Но е достатъчно да напишете "Ville de Québec/Canada/" и всички ще са доволни.
Та и Танзания да напишете в полето "Адрес на получателя" парите пак ще стигнат където трябва, споко. Но е достатъчно да напишете "Ville de Québec/Canada/" и всички ще са доволни.

Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
По принцип може и да не се пращат, щото не връщат
. Мисля че повечето хора (в т.ч. и аз така направих) откриват временна сметка в съответната банка, и я захранват с 50-тина долара повече, и когато правите превода упоменавате че таксите по превода и изплащането са изцяло за ваша сметка, така отсреща получават точно до стотинка, а всичко се урежда от към такси по електорнен път от вашата сметка. Това е, след превода можете и да си закриете сметката (след 1седмица например след като видите че са ви удържали таксите).

Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...