informatsiq

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Rebeca

informatsiq

Мнение от Rebeca »

Sega izprastat receipt letters na vsichki,koito sa izpratili dokumentite si za razglejdane v Bucurest v nachaloto na Oktomvri.Moite gi izpratih na 24 December.Dosta ste trqbva da pochakam oste : :cry:
Аватар
mborodin
Обратна връзка:

Мнение от mborodin »

Много жалко-ние вече бар-кодовете чакахме,а то...
А информацията от къде е взета?
Изображение
ramone

Мнение от ramone »

Rebeca,за какви "receipt letters" говориш? За първи път чувам подобно нещо! Мислех,че след като се изпратят документитте до Букурещ се чакат направо бар-кодовете без други писма преди това!
Нека някой да сподели,ако е получавал подобни писма преди бар-кодовете! :)
Какво ще бъде утре,най-лесно се познава в другиден...
alkaponbg

Мнение от alkaponbg »

сигурно на тах така им вика :)
и аз знам че направо баркодове идат
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано :)
nikito

Мнение от nikito »

на 24 октомври мойте докс бяха в букурещ.
точно на втория месец дойде пликът с бар кодовете.
а на 14 декември ми се обадиха от букурещ да ме питат нас най чист БГ език защо не съм посочил реален адрес за кореспондеция... т.е. само пощ код и името ми....

аз му казах на българчето да ползва резидент адреса ми.... той вика, ок.... чакай вести.
и така имам бар кодове вече
Аватар
mimolin

Мнение от mimolin »

Днес най-сетне дойдоха и нашите баркодове.Пратихме документите на 30.10.2006.Явно трябва да се въоръжим с голяма търпение, ама пусто, колкото по-наближава края, толкова по-нетърпеливи ставаме. :)
Et quand tu veux quelque chose, tout l'Universe conspire a te permettre de realiser ton desir!

DCS - 03.01.06
Интервю - 18.10.06
Документи Букурещ - 30.10.06
Бар-кодове - 08.01.07
Медицински - 14.02.07
Покана - 05.04.07
ВИЗИ - 09.05.07
ramone

Мнение от ramone »

От Букурещ защо не приемат само номер на пощенска кутия за кореспонденция?!
Kiriloff

Мнение от Kiriloff »

ramone написа:От Букурещ защо не приемат само номер на пощенска кутия за кореспонденция?!
Тяхно право е да приемат или не. И тяхно право е да не дават обяснение защо.
И след като няма нищо казано официално от тях ... няма и отговор на така поставения въпрос.
nikito

Мнение от nikito »

аз написах пощенски код, а не пощенска кутия. разликата е голяма.
да приемат пощенска кутия, ама аз не си бях направил такава...... писах кода и "до поискване"..... явно не ми уважиха написаното, ама много важно.
ramone

Мнение от ramone »

Nikito,искам да те попитам за пощенската кутия,която си наел за кореспонденция с Букурещ,както и резидентския ти адрес,който си посочил във формуляра дали са в един и същ град? Добре е да се изясни този въпрос,защото много хора живеят по квартири и се налага да наемат пощенски кутии!
Аватар
zaia
Обратна връзка:

Мнение от zaia »

Ramone, ние посочихме във формулярите адрес на живеене в София, но писахме за адрес за кореспонденция пощенска кутия в централна поща. Нямахме проблеми - всичко получавахме в пощенската кутия. Единствено, когато ни пращаха паспортите с визите, ни питаха за друг адрес, защото не могат да ги пратят на кутия. Та тогава дадохме адреса на куриера и си ги взехме оттам.
ramone

Мнение от ramone »

Nikito,твоят постинг е изпреварил моя въпрос... :D Значи остава само да те попитам дали пощенския и резидентския ти адрес са в един и същ град? Моите са в един и същ,защото не съм много сигурен в резидентския...
ramone

Мнение от ramone »

Zaia,благодаря ти за разяснението! Когато дойде време за паспортите ще постъпя като теб! :beer:
Rebeca

Мнение от Rebeca »

Moeto interview beshe na 15.11.06.Az izpratih docs si na 24.11.06,poluchih obratna razpiska za poluchavaneto tam na 06.12.06,obache moq skromnost "golqmoto pritesnenie" :) vzeh, che im pisah,za da gi pitam dali sa gi poluchili.Dnes mi otgovoriha,tsitat Dear Madam,we are currently sending confirmation of receipt letters for applications received at the beginning of October 2006.,krai na tsitata.T.e sega izprastame potvarjdenie za poluchavane na molbi,polucheni v nachaloto na October,ne znam tochno kakvo oznachava receipt letters,receipt oznachava priemane,no oste i razpiska,predpolagam,che tova sa vaprosnite barcodes i predpolagaiki,che tova sa vaprosnite barcodes go kazvam,za da zaradvam tezi,koito sa si pusnali molbite v nachaloto na Oktomvri.Uspeh na vsichki!
nikito

Мнение от nikito »

ramone написа:Nikito,твоят постинг е изпреварил моя въпрос... :D Значи остава само да те попитам дали пощенския и резидентския ти адрес са в един и същ град? Моите са в един и същ,защото не съм много сигурен в резидентския...
да в един и същи град, Бургас.....
разбирам притеснението ти..... за пощаджията..... препоръчвам ти да отидеш и да занесеш една кутия с бонбони и кафе и да им се представиш: Канат Емигрантски, моля. помоли ги най-любезно да те иат предвид и им намекни, че бонбонките може да се повторят. в пощите заплатите като цяло са ниски, за съжаление. това ще повлияе положително, повярвай ми.
ние така действаме и по други параграфи. има една мъдрост, подаръкът ти дава място даже пред големци.
някои може да го нарекат подкуп, но подкупът, считам, е даване на нещо да получиш услуга, която не би получил при други обстоятелства, докато тук идеята е друга....
така поне аз мисля
Заключено