Здравей oganche! Не можем да пропуснем и ние да ви поздравим! Стискахме ви палци и се радваме че и вие минахте успешно! Айде пък мисля като мине сесията да се съберем всички и да се почерпим! :beer2: :beer2: :beer2: :partytime: :partysmiley:
Chestito i ot men i mnogo uspeh za napred. :krila:
Iskam samo da vi popitam, tyi kato i az sym bremenna, pita li neshto za tova? Kak mislite da se spravite v Kwebek i takiva raboti. Az syshto mnogo se pritesniavam.
Oshte vednyj vi jelaia uspeh za napred.
Juli951 написа:Iskam samo da vi popitam, tyi kato i az sym bremenna, pita li neshto za tova? Kak mislite da se spravite v Kwebek i takiva raboti. Az syshto mnogo se pritesniavam.
Честита и лека бременност на теб!
Не, нищо не ме попита по този въпрос, въпреки че бях почти 100%, че няма начин да не се заинтригува. Бях се подготвиля яко за майчинстеото тук и в Квебек, как е бебе, пеленаче, кърмаче, акушерка, ясли, детски градини.....какво ли не. И накрая нищоооо. Добре, че се обърках на оня въпрос да й казах в кой месец съм бременна и кога ще раждам? Но не ме питаха целенасочено.
Даже в договорът за финансова независимост писаха сума за двама човека, защото фактически ние сме все още двама днес?! После ми обясниха какво да направим като се роди бебчо и какви документи и къде да изпратим.
Много късмет и да знаеш, че тая работа с хормоните е сериозна. Дано не ти се разбушуват като моите. Аз на последната си презентация в работата ми стана тъжно и щях да ревна пред 50 човека. Ама ко да правиш, щастие е да си бременна и всичко се изтърпява!
Последно промяна от oganche на Чет Ное 23, 2006 12:40 pm, променено общо 1 път.
oganche, кога ти е датата /термина/, за да можем да те следим тук от форума - нали трябва всичко да се знае!
Документи до Виена - 22.04.06 г.
Accusé - 28.04.06 г.
Интервю - 29.11.06 г. 10.00 h ОК
Документи Букурещ - 19.12.06
Баркодове - 29.03.07
Медицински - 10.04.07
Направени-24.04.-OK - 03.05.
Покана за виза - 1.06.- ВИЗИ 23.06.
4estito i ot nas! nie biahme na intervu na 21.11.06 ot 11h. minahme uspechno - Linda e strahotna.Ne ni zadavache mnogo vaprosi po dokumentite-v obsti linii samo gi sviriava6e s originalite.Strani4ni te vaprosi biaha- kade sme se zapoznali s maja mi i kaga?, Kaga i s kakvo sme pristignali v Sofia, kolko vreme sme patuvali?, Kade sme otsednali?, kazahme -pri priateli.- a tia- i kakvo si govorihre s priatelite snosti?
Na angliiski- kakvo sam pravila surtinta., I da boiasnia kakvo pravia na rabota. na vtoria vapros na angliiski - spekoh - prosto dumite mi idvaha na frenski - i ia pomolih da prodaljime na frenski.- saglasise s usmivka. maja mi se be6e pritesnil i tia postoianno mu napomnia6e 4e moje da govori na balgarski- niama problem.
4estito na vsi4ki minali do momenta u uspeh na tezi na koito im predstoi intervu. Ne se pritesniavaite - madam e gotina!
sneja написа:oganche, кога ти е датата /термина/, за да можем да те следим тук от форума - нали трябва всичко да се знае!
Ами 8-ми февруари
Миленка, благодаря и на теб за милите пожелания както и на всички, които ме подкрепяха и поздравиха.
Желая много късмет и успех и дано на Канадска земя като се видим да си споделяме само хубави неща и нито за миг да не съжалим, че сме избрали този път за нас и нашите деца! :partysmiley: