Моля ви се дайте ми съвет

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
kaloian_angelov
Обратна връзка:

Моля ви се дайте ми съвет

Мнение от kaloian_angelov »

На 18 години сам и 2007 ма година завършвам . Уча в момента английски език и искам да емигрирам в Канада . Казаха ми , че като кандидатствам примерно за Квебек не е задължително да седя там ? Лесно ли се намира работа . Моля ви се дайте ми съвет къде ще бъде най - добре за мене ? Нещо примерно за Британска Колумбия ? Благодаря ви предварително хора !!!
:) Kaloiaaaaaan
Аватар
Kan_Tangra

Мнение от Kan_Tangra »

Всъщност възможно ли е на 18 да се емигрира легално ? Някой знае ли такъв начин ?

Въпросите ти са доста неточни и няма как да се отговори. Каква работа търсиш, за колко пари, владееш ли езици и т.н.
Най-хитро е като дойдеш да учиш тук, и после с работата ще е по добре.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг

ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
kaloian_angelov
Обратна връзка:

otgovor

Ами английски уча частни уроци в момента ? Ами незнам и аз дали легално може на 18 да се емигрира ? Но нали затова питам !!! Искам някаква обща работа да работа и да живея там па по натам евентуално да уча ? Все пак виждаш , че сам объркан дай някой съвет ако може :) :cry:
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

еми една съученичка имигрира в квебек веднага след завърсване на гимназия на18г - не знам как е успяла - легално разбира се
беше преди .... :oops: 15 години :shock:
така че е възможно
не е задължително да стъпваш в квебек ако си по тяхна процедура
а за нелегално имигриране - после мн трудно и най вече дълго ще си оправиш документите така че не го прави
и защо реши бритиш колумбия - албърта е треската за злато в момента
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
becks

Re: Моля ви се дайте ми съвет

Мнение от becks »

kaloian_angelov написа:На 18 години сам и 2007 ма година завършвам . Уча в момента английски език и искам да емигрирам в Канада . Казаха ми , че като кандидатствам примерно за Квебек не е задължително да седя там ? Лесно ли се намира работа . Моля ви се дайте ми съвет къде ще бъде най - добре за мене ? Нещо примерно за Британска Колумбия ? Благодаря ви предварително хора !!!
За да получиш емигрантска виза като квалифициран работник трябва да събереш определен брой точки за образование, стаж, възраст.

В твоя случай, тъй като нямаш много точки за трудов стаж, единствено би ти помогнало търсеното образвание. Ако си завършил някакъв техникум по ХВП, механо .. итн, може и да събереш точки.

Друг вариант е да станеш студент в Канада, ама таксите за чужденци са солени :)
kaloian_angelov
Обратна връзка:

Канада

Еми примерно няма ли неквалифициран персонал "??? кажете ми какво става примерно ако отида нелегално в Канада ??? и има ли изобщо начини ? Примерно не мога ли някаде формално да уча и да работя :) Мерси предварително за помоща която ми оказвате . Може да ви се сторят глуповати въпросите ми , но няма начин и аз като повечето млади хора искам да се разкарам възможно най - рано от Бг
becks

Мнение от becks »

Пич, тва да бачкаш нискоквалифицирана работа за никакви пари може да го правиш и в Европа. Незнам как са нелегалните в Канада, ама като слушам само някои легални (тук от форума) ми звучи кофти (не че е задължително да е така) ;)

Сядай да учиш езици и стани студент - от 2007-ма студентските такси в Холандия и Англия (където може да учиш изцяло на английски) ще бъдат като за граждани на ЕС. В Германия също е почти без пари образованието.
Заключено