Някой с ОК на медицински скоро?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
becks

Някой с ОК на медицински скоро?

Мнение от becks »

Някой да е правил медцински наскоро (през последните две-три седмици) и да има ОК?

Аз бях на прегледи на 01.09. Става вече две седмици и нещо, а в МОМ нямат инфо .... :evil:
калпазанка
Обратна връзка:

Мнение от калпазанка »

Ами ние ги правихме на 23.08. а имаме ОК от 07.09.
Трябва да си малко луд, за да не полудееш съвсем!!!
valiaveleva
Обратна връзка:

Мнение от valiaveleva »

Becks, споко човече.
Ние си правихме нашите медицински на 29.08 и в петък/15.09/ звънях до МОМ нямаха резултати, днес /18.09/ звъннах отново и ми казаха,че имаме ОК от 14.09.
Доколкото зная медицинските се пращат от МОМ всеки петък, а резултати се получават в МОМ всеки четвъртък.
Като гледам сега календара 01.09 е бил в петък и най-вероятно не са успели да ги пратят на 01.09 , което ако е така означава, че са ги пратили на 08.09 което от своя страна означава,че ОК ще дойде на 21.09 така ,че след празниците можеш да звънкаш.
Успех!
becks

Мнение от becks »

Валя, тенкс :D
Аватар
pencapopova

Мнение от pencapopova »

a kak protekoxa samite medictinski, znaia 4e mnogo se pisa ,no vse pak ..... Nie sme sega i se pritesniavame USPEX NA VSI4KI :D
becks

Мнение от becks »

Не се притеснявайте. Аз вечерта преди прегледа пих две водки, сутринта две кафета и леко вдигнах кръвно. е, все още нямам ОК ;) И за мое голямо учудване не се оказах сифилистичен ;)

сега сериозно: взимат кръв само за хив и васерман, урина не знам за какво изследват, може би за захар. другото са стандартни въпроси, на които е препоръчително да отричате, докато не се стигне до бой ;)
а, даже ми направиха обстоен очен преглед и ми изписаха слаб диоптър ;)

доста е изписано из форума за медицински, вижте архива
Аватар
pencapopova

Мнение от pencapopova »

nie ve4e minaxme medicinskite vsi4ko be6e dobre i nakraia pri merene na kravno i dvamata biaxme zavi6ili stoinostite.Znae li niakoi tova problem li e ili e normalno pri tazi situacia :oops:
Аватар
AnnaR

Мнение от AnnaR »

Здравейте,
средно срока за медицинските е 1 месец, така че още малко ще трябва да почакате. Най-важното е всичко да е наред, искрено ви го желая. Доколкото си спомням, след като ги направите, изпращат първо резултатите в Букурещ, после отват във Виена и връщат потвърждение в Букурещ, ако не се лъжа такава беше процедурата. И чак тогава идва най-хубавият и дългоочакван момент за всички - паспортите.
Поздрави.
Аватар
AnnaR

Мнение от AnnaR »

pencapopova написа:nie ve4e minaxme medicinskite vsi4ko be6e dobre i nakraia pri merene na kravno i dvamata biaxme zavi6ili stoinostite.Znae li niakoi tova problem li e ili e normalno pri tazi situacia :oops:
Това със кръвното е често срещан проблем със завишени стойности. Не зная дали е от странният им апарат (ние правихме медицинските във Вита), но на съпругът ми тогава отчете стойности 160-240, което беше адски странно, защото той беше напълно спокоен, а аз не. Аз, където съм принципно с ниско кръвно, ми показа съответно идеални норми. Доста се стреснахме от неговите резултати, но по това време, няколко дни по-късно му направиха задължителни прегледи, съответно кръвното му беше в идеални норми и съпругът ми питал доктора нормално ли е да покаже такива стойности във Вита. Доктора му казал, че ако беше вярно при тези стойности щеше да е в болница, а не на работа.
Наистина нямаше проблем с кръвното му при резултатите, но го накараха да направи втора снимка и пак трябваше да чакаме.
Аватар
pencapopova

Мнение от pencapopova »

blagodaria vi za otgovorite,pri nas ne biax 4ak tolkova visoko 140/95 no naistina sas tozi stranen aparat mi se struva 4e go izkarva po visoko,no za sega 6te 4akame vsi4ko po reda si i se nadiavame vsi4ko da e nared
BLAGODARIA VI :D
VALE

Някой с ОК на медицинските

Мнение от VALE »

Nie bqhme na medizinski na 15.09. v "Greenberg", no imahme problem sas kravnata zahar na conjoint de fait.Na6ite sa o6te v Sofia, no za va6eto medizinsko-sigurno sled o6te sedmiza 6te imate novini :lol:Uspeh i tarpenie!!!
Заключено