Искам да попитам при получаване на потвърждението за получени документи или при получаването на покана за интервю споменава ли се някъде колко точки е събрал кандидатът?
не,
разбираш колко точки събираш на интервюто и то ако ти кажат. или при отказ. тогава получаваш детайлна разработка кое колко получаваш.
иначе ти можеш сам да си ги сметнеш по таблицата и то френската, щот английската има грешка. ама не мога да намеря сега линка -
Oзначава че си събрал минимум 50 /за сам/ или 58 /за семеиство/ точки ,а за да получиш сертификат за селекция ти трябват съответно 60 и 68 /за семеиство/ ,но на интервюто ти слагат точки и по анекси 4.1, 4.2 и 4.3 има го в линка просто тря да се разгледа
Айсиктир и точковите проблеми! Аз като не съм ги смятал никога..... :idea: Ще взема да ползвам линка от Курта007, макар че.. тя работата вече е ясна - ако се харесаме с дамата/господина от другата страна - минаваме. Да не забравя и какъв френски ще покажем де
Опс, пак съм аз ! Ми не знам кво смятах, какви магии правих , ама изкарах едни 62 точки...тц,тц... И се обърках съвсем. Нейсе, всичко ще се реши у Софето, на Московска 9 в мазето