V Canada sam ot blizo polovin godina.Sluchvalo li vi se e kogato komunikirate na english saznanieto vi prosto da blokira i da ne vazpriema nishto sa niakolko sekundi?Ei,da ne pomislite,che sam lud Prosto ima momenti,kogato hvashtam samo edna-dve dumi ot izrechenieto.Eba ti ujasiata.Ima sashto taka momenti,kogato mi e po-lesno da se izraziavam na english otkolkoto na balgarski.
Daite niakoi savet,che poniakoga izpadam v dosta neudobno polojenie.
Блясъчко,няма се косиш На всички ни се случва,аз даже сънувах на английски по едно време Например ако говоря с някой канадец съм ок,обаче заговори ли ми друг емирант на инглиш-край,до там съм.Започвам да пелтеча и една дума не мога да вържа
Vseki s nomerata si. Az puk kato sum mnogo umorena i po4vam da otgovariam na bg, a kato triabva da prevklu4a ot frenski na angliiski i obratno i po4vam da smesvam dumite. Nai mi e sme6no s ruskia, tam stava pulno mazalo oui, yes, da:)))))).
Rien n'est si dangereux qu'un ignorant ami, mieux vaudrait un sage ennemi.
Хе-хе, това нищо не е - да видиш какво става когато се съберем смесена компания, например - българи, руснаци и канадци. В началото говориш с едните на български, с другите на руски, с третите на английски, обаче след няколко превключвания започваш да се оплиташ и да говориш на българите на руски, на руснаците на английски и на канадците на български ...
Az primerno izpitvam zatrudnenia kogato govoria s rusnatsi na angliiski - tia hora imat tolkova silen aktsent, che saznanieto mi ochakva da chue ruska duma i otkazva da vazprieme angliiskata s rusko proiznoshenie.
Ne se kosi - s vremeto vsichko uliaga. Samo ot polovin godina si v Kanada se pak.
bliasaka написа:V Canada sam ot blizo polovin godina.Sluchvalo li vi se e kogato komunikirate na english saznanieto vi prosto da blokira i da ne vazpriema nishto sa niakolko sekundi?Ei,da ne pomislite,che sam lud Prosto ima momenti,kogato hvashtam samo edna-dve dumi ot izrechenieto.Eba ti ujasiata.Ima sashto taka momenti,kogato mi e po-lesno da se izraziavam na english otkolkoto na balgarski.
bliasaka написа:V Canada sam ot blizo polovin godina.Sluchvalo li vi se e kogato komunikirate na english saznanieto vi prosto da blokira i da ne vazpriema nishto sa niakolko sekundi?Ei,da ne pomislite,che sam lud Prosto ima momenti,kogato hvashtam samo edna-dve dumi ot izrechenieto.Eba ti ujasiata.Ima sashto taka momenti,kogato mi e po-lesno da se izraziavam na english otkolkoto na balgarski.
Нека не забравяме че и с езика на тялото може да се каже много особено на представителки на нежната половина в компанията. Тогава и диалекта на джунглата- мбабане върши работа [img]http://smilies.sofrayt.com/^/9971/hit.gif[/img]