неяснота относно специалността

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
kito

неяснота относно специалността

Мнение от kito »

Здравейте, съвсем скоро реших да си потърся късмета в Канада и се появиха някои питания относно кандидатстването за Квебек. Специалността ми е телекомуникации и имам достатъчно стаж по нея, но за съжаление тя не е в списъка на търсените специалности. Та въпроса ми е дали да кандитатствам с нея или да пиша най - близката до нея (която е някякви компютри). Освен това има Циско сертификат (това си е диплома от Циско, много уважавана в областта на телекомуникациите), а незнам как да го включа в теста и по-късно при кандидатурата, дали е 2-ра диплома. благодаря ви предварително :)
Аватар
dog

Мнение от dog »

Избери си близка специалност с най-много точки.
На интервюто подчертай че имаш такъв сертификат и разпечатай от сайтовете за работа обяви. Има много които изискват този сертификат а това е голям +
"Искай и ще ти се даде"
Питай и ще ти се каже
Старото куче
mira91

Мнение от mira91 »

Isprati vsi4ki diplomi i predstavi dokasatelstva 4e ima6 2 professii
Аватар
Agi

Мнение от Agi »

аз в момента уча телекомуникации
това, което знам е че до преди 5 год е имало голям срив бранша, но в момента започва да се забелязва недостиг на кадри
не знам дали това ще ти бъде полезно, но предполагам, че все пак дава някаква надежда :)
People they come together
People they fall apart
No one can stop us now
'Cause we are all made of stars ...
Заключено