Формуляри, освен DCS
-
Формуляри, освен DCS
Искам да попитам, Declaration d'un candidata exercant une profesion regie par un ordre professionel попълва ли се при първото подаване на докуненти?
А Declaration d'autonomie financierese се попълва, когато ще работя в собствена фирма, или се попълва за деклариране на обявените от мен пари с които ще разполагам при пристигането си в Канада?
А Declaration d'autonomie financierese се попълва, когато ще работя в собствена фирма, или се попълва за деклариране на обявените от мен пари с които ще разполагам при пристигането си в Канада?
Rigor
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Re: Формуляри, освен DCS
Попълва се.Искам да попитам, Declaration d'un candidata exercant une profesion regie par un ordre professionel попълва ли се при първото подаване на докуненти?
Второто - за обявяване на парите.А Declaration d'autonomie financierese се попълва, когато ще работя в собствена фирма, или се попълва за деклариране на обявените от мен пари с които ще разполагам при пристигането си в Канада?
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Ако професията ти попада сред тези, регулирани от професионален ордер, попълваш такава декларация и я пращаш с първите документи.
Декларацията за финансова независимост си я пращаш задължително. Трябва да покажеш, че имаш пари да се издържаш сам през първите 2-3 месеца от престоя си в Квебек (затова са определили и онзи минимум от 2-3 хиляди КАД).
Декларацията за финансова независимост си я пращаш задължително. Трябва да покажеш, че имаш пари да се издържаш сам през първите 2-3 месеца от престоя си в Квебек (затова са определили и онзи минимум от 2-3 хиляди КАД).
а в декларацията за семейното състояние писахте ли нещо на втората страница където се отнася за съжителстващи или я оставихте празна (естествено говоря за полълващ кандидат с статус-женен/омъжен)?
или пък само се пишат имената и се отмята Non?
моля ви пояснете, тъпо ми изглежда ако се оставя празна да се праща изобщо, или поне пише ли се S.O.
???
или пък само се пишат имената и се отмята Non?
моля ви пояснете, тъпо ми изглежда ако се оставя празна да се праща изобщо, или поне пише ли се S.O.
???
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано

оки така ще направя, и ония листи с поясненията които са в началото на DCS, дето са с една ножичка отстрани, предполагам не се пращат?RobinHood написа:alkaponbg, формуляра за който питаш представлява два листа. Ако сте женени, попълвате първия лист( Declaration des epoux), а ако имате съвместно съжителство - поълвате втория( Declaration des conjoints de fait). Попълвате и изпращате САМО този лист, който отговаря на вашия статус.
И формулярите и декларациите се пращат в оригинал нали? те не се снимат?

Да, разбира се че се махат. Не е необходимо да ги изрязваш. Просто попълваш и принтваш само от трета страница, нататък.оки така ще направя, и ония листи с поясненията които са в началото на DCS, дето са с една ножичка отстрани, предполагам не се пращат?
Тук не те разбирам. Като изтеглиш всички необходими формуляри и анекси от официалния сайт, ги попълваш ( аз това го направих със съответна програма - PDF writer), и ги принтваш. Това е!И формулярите и декларациите се пращат в оригинал нали? те не се снимат?

може да си ги копираш, като искаш, то да не е цветно.alkaponbg написа:имах в предвид че като ги принтираш попълнени, не ги снимаш и да пращаш копията ами пращаш това което си принтирал
така ли?
но трябва да се подпишеш където е посочено, това е най-важното. и така подписани със мастилото ги пращаш.
това имах в предвид, мастилен подпис да има на тях, а не ксерографирани след като си ги подписалnikito написа:може да си ги копираш, като искаш, то да не е цветно.alkaponbg написа:имах в предвид че като ги принтираш попълнени, не ги снимаш и да пращаш копията ами пращаш това което си принтирал
така ли?
но трябва да се подпишеш където е посочено, това е най-важното. и така подписани със мастилото ги пращаш.