Plamene, super podhod imash i az sam za konstruktvina kritika. Obicham da ima balans, i ako chuya che samo plyuyat Canada vednaga ya zashtitavam, shtoto me kefi taya drjava, no ako chuya che samo ya hvalyat, se opitvam da kritikuvam, no konstruktivno. V makednoskiya forum naprimer, koyto az chat pat poseshtvam da "prakticiram i makedonskiot jazik"

No, az si nasochih vaprosite kam sistemnite mrnakachi, koito hem sedyat tuk, hem samo plyuyat vsichko, ne konstruktivno, a bezrazborno i sistemno. No, yavno te ne se vklyuchvat po temata.
Anitsa, super komentari, mnogo me nakefi opisanieto na Venecuela, osobeno tova za "komarite kato helikopteri."

1.Takiva, koito se oplakvat postoyanno v bg, no kogato otidat na myasto deto im haresva spirat.
2. Takiva, deto nikoga ne se oplakvat, kakvoto i da stava.
3.Takiva, deto se oplakvat postoyanno, kadeto i da sa. I pri Sveti Peter da gi zakarash i tam shte se oplakvat.

Konstruktivnite kritikari, te ne sa v klasaciyata, te ne se oplakvat, a trsyat nachini za podobryavane na neshtata, koito ne im haresvat.
Tova, Anitsa za spisaka s neshtata, koito ne ti haresvat v bg e super ideya. Az kato byah v bg, mi podariha spisak s 55 prichini da napusna bg, az go ogledah i kato se hvanah gi dokarah do 71.

Tova v lichen plan, a inache v Canada edinstvenite neshta, s koito tryabva da se spravim sa- da udryame postoyanno spirachka na kvebeksite separatisti i sashto da ne dopuskame mnogo prosyaci da se poyavyavat. Vijte tova e edinstvenoto neshto deto me drazni, kato vidya prosyak v Canada. Ama mnogo me e yad! Vie kakvo shte kajete? Abe tuk idvat imigranti ot na maynata si i pak si namirat rabota i ne stoyat na ulicata, a hora s kanadsko grajdansto by birth, beli, zdravi, pravi, da mi prosyat bradyasali, sorry, ama tova e pozor! Ne znam kakvo moje da se napravi za da se reshi pone chastichno toya problem, no naistina me e grija zatova, zashtoto obicham Canada.