OK na Medicinski?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Nelig

OK na Medicinski?

Мнение от Nelig »

Zdravejte, njakoj ot minalite prez sedmicata 26-30 Juni da ima veche OK na medicinskite? Az bjah na 26-ti Juni v Greenberg i minalija petyk kato zvynnah v MOM, napravo mi kazaha, che oshte njamali info i che ot Bucurest neshto se baveli i che vseki moment bi trjabvalo da pratjat spisycite, a sega kato im zvynnah, me proveriha poimenno i ne mojaha da me namerjat, kazaha chak sled sedmica pak da im zvynna :roll: Njakoj drug da e zvynjal?
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Nelig, минали са само 2 седмици от медицинските ти и в момента тече 3тата. Не виждам защо вдигаш гири. В края на тази или началото на другата седмица и ще има резултати. Споко !
Nelig

Мнение от Nelig »

eee vdigam giri:) ne vdigam giri, prosto se uchudih i moje bi leko pritesnih :lol:
Аватар
pantera
Обратна връзка:

Мнение от pantera »

Нашите медицински направихме на 21.06,днес проверих в МОМ и от там ми казаха,че все още нямат информация от Букурещ,да им звънна след 1-2 седмици.Обясниха ми ,че в момента са в отпуск и затова ще се забавят.
Успех на всички и дано резултатите дойдат скоро.
Да живееш без някои от нещата, които искаш е неразривна част от щастието. Бъртранд Ръсъл
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

pantera написа:Нашите медицински направихме на 21.06,днес проверих в МОМ и от там ми казаха,че все още нямат информация от Букурещ,да им звънна след 1-2 седмици.Обясниха ми ,че в момента са в отпуск и затова ще се забавят.
Успех на всички и дано резултатите дойдат скоро.
УЖАС :roll:
Enigma

Мнение от Enigma »

И аз вчера звъннах в МОМ да проверя за резултатите (медицински от 26.06). Още нямаха инфо от Букурещ и ми казаха да звънна след около седмица.....
Аватар
pantera
Обратна връзка:

Мнение от pantera »

Днес отново звъннах в МОМ да проверя за резултатите от медицинските -Нищо ново.Нямат информация.
Написах един мейл до Букурещ и ето какво ми отговориха:Le resultats medicaux one ete recus. Vous allez recevoir la letre en requerant les passeports dans 2-3 semaines.
Да живееш без някои от нещата, които искаш е неразривна част от щастието. Бъртранд Ръсъл
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Значи някъде във връзката с МОМ има проблем, но щом от Букурещ са ви казали така - още по-добре. Супер, чакайте си поканката за паспортите :)
army

Мнение от army »

Бързаме да се похвалим, че днес в 17.00 часа ни се обадиха от МОМ, че току що са получили списъците от Букурещ и ние имаме ОК. Момичето ни обясни, че в рамките от 6 до 8 седмици да очакваме покана за визи. За тези които чакат резултати - обадете се в МОМ, защото днес след обяд са получили списъците.
Желаем късмет на всички.
Днес във р-т "Вестра" ще черпем по една бира :beer:
Човек е голям, колкото са големи мечтите му
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

А честито! Не остана :)
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Забравих - те са ви се обадили днес, но от коя дата са одобрени? От коя дата във Виена са казали - ОК? Трябва да е доста по-рано от днес. Така че от тази дата броиш седмиците :)
Enigma

Мнение от Enigma »

И ние да се похвалим...:))) В 16.30ч ни се обади една мила дама от МОМ и ни съобщи, че имаме ОК на медицинските (във Виена са одобрени на 21.07) и да очакваме покана за визи след около 4-6 седмици....Вече наистина сме на финалната права :)))
Късмет и скорошни визи на всички чакащи!!!
Nelig

Мнение от Nelig »

I az imam OK na medicinskite ot 21.07. Uspeh i chestito na vsichki i dano informacijata na Pantera sa okaje vjarna i pokanata za visi dojde samo sled 2-3 sedmici:)
lilava

Мнение от lilava »

Честито на всички получили ОК!
Сега сме ние наред с юлските изследвания ... :rotaeye:
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Верно, верно :)
Заключено