Kvartali vav Vancouver

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
alexiworld
Обратна връзка:

Kvartali vav Vancouver

Мнение от alexiworld »

Zdraveite, :?:

Triabva mi malko poveche info za kvartalite vav Van. Osobenno me interesuvat kvartalite, koito ne sa za preporachvane (dalech ot indiici, iranci i tem podobni). Sashto taka sam chuval za niakakvi balgarski blokcheta - kade e tova, kakvi sa cenite? I da zavarsha v kratce, vsiakakvi saveti za tarsene na kvartira tam sa dobre doshli. :D
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Re: Kvartali vav Vancouver

Мнение от MrGeek »

alexiworld написа:Zdraveite, :?:

Triabva mi malko poveche info za kvartalite vav Van. Osobenno me interesuvat kvartalite, koito ne sa za preporachvane (dalech ot indiici, iranci i tem podobni). Sashto taka sam chuval za niakakvi balgarski blokcheta - kade e tova, kakvi sa cenite? I da zavarsha v kratce, vsiakakvi saveti za tarsene na kvartira tam sa dobre doshli. :D
Приятел, ако търсиш място далеч от "indiici, iranci i tem podobni" ще го намериш само някъде из чукарите, където по принцип не се срещат хора изобщо. Дори ако си купиш къща за няколко милиона в най-затънтените райони на West Vancouver, има голяма вероятност комшията ти да е от въпросните цитирани групи, в което аз не виждам нищо лошо, дори напротив. Ако не ти понася пъстротата на населението, просто няма смисъл да идваш тук.
От всички градчета в Голям Ванкувър не бих отишъл единствено в Съри, но всеки си има предпочитания. Въпросните български блокчета се намират в New Westminster, но там друг трябва да ти даде подробна информация. ;)
bateto

Мнение от bateto »

Аз ще ти препоръчам Ричмънд,там индийци и иранци няма :D
Абе това вярно ли е ,че във Ван. щели да вдигат паметник на човк от бялата раса като изчезнал индивид от далечното минало. :D :D :D
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

bateto написа:Аз ще ти препоръчам Ричмънд,там индийци и иранци няма :D
Абе това вярно ли е ,че във Ван. щели да вдигат паметник на човк от бялата раса като изчезнал индивид от далечното минало. :D :D :D
Батка, нещо да не прекъсна с гурбета в каубойстан та гледам пишеш по това време? :D :lol: :rotfl: :beer: :beer:
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

MrGeek написа:
bateto написа:Аз ще ти препоръчам Ричмънд,там индийци и иранци няма :D
Батка, нещо да не прекъсна с гурбета в каубойстан та гледам пишеш по това време? :D :lol: :rotfl: :beer: :beer:
Преди малко съобщиха че downtown ЕДмонтон е затворен щото празнуват загубата на Stenley Cup и батето не може да върти геврека на таксито.
:D
bateto

Мнение от bateto »

Не бе даунтауна е затворен не заради Сенли Къп,започват фестивалите на кравата ,на коня и техния най добър приятел каубоя,а геврека го въртя по тъмно щото нощния труд е по платен. :D
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Van

Мнение от hullboy »

Zdraveite

Za pametnik na belia chovek ne znam no kam Ottawa ot Vancouver sa tragnali okolo 30 oste zivi kitaitsi na po 100 godini, da im vrachat chekove mezdu 10 000 - 21 000 $ za kompensatsia za tova che na vremeto da gi chargili 500 CAD ( head tax ) ako sa iskali da ostanat sled postojavaneto na CPR ( Canadian Pacific Railway )
Togava bili mnogo pari. Edin bil vzel na zaem i 5 godini bachkal samo za da gi varne tezi 500 CAD

Idvat s tjah i okolo 200 vdovitsi na izmreli kitaitsi , i za tjah ima chekove ama s po malka stoinost.

Za poveche info:

http://www.ottawasun.com/News/National/ ... 1-sun.html

Kakvi dobri sasedi s po 20 000 $ cash a vie ne gi iskate. Garantiram vi che ste ima party v mahalata. Vie ne obichate li partita ?
:D

Hullboy
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Абе управляващите требе да се мазнят на големите етнически групи шото на изборите цвета на кожата не важи :wink: Дано само да не решат след някоя и друга година когато индийците станат мнозинство да им плащат обезщетения за това че се колят крави и ги правят на бургери :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Аватар
iliana
Обратна връзка:

Мнение от iliana »

alexiworld,
горещо ти препоръчвам един от тези 3 града:
Икуалут
Уайтхорс
Йелоу найф

Гаранция ти давам че няма да срещнеш китайци, иранци и тем подобни
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

iliana написа:alexiworld,
горещо ти препоръчвам един от тези 3 града:
Икуалут
Уайтхорс
Йелоу найф

Гаранция ти давам че няма да срещнеш китайци, иранци и тем подобни
Аз бих добавил и любимото ми място - Tuktoyaktuk. Там живеят само бели ... мечоци. ;) :lol: :rotfl:

Изображение
Аватар
iliana
Обратна връзка:

Мнение от iliana »

Мр Гийк,
туй много забутано бе
As of the 2001 census, the Hamlet of Tuktoyaktuk has a population of 930.
И много малко народ, 930 човека - скука, няма да има достатъчно социален живот
Друго си е Икуалут - 5236 души население, стар град (основан 1576)
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
alexiworld
Обратна връзка:

Мнение от alexiworld »

Bratleta,

Ne se obijdaite, no pitah edno neshto, a niakoi hora otidoha tvarde dalech. Ne, che ne mi e priatno da se lafim, no bih se radval da polucha pone niakoi otgovori. :D

MrGeek,

Goliamo 10x, che ti prav se opita da mi otgovorish. Samo da utochnia, che ne sam rasist. V Montreal sashto ia imame pastrotata na naselenieto. Taka, che ne mi puka ako horata sa svestni. :wink:
Аватар
vladi

Мнение от vladi »

Znachi naroda prodaljava aktivno da se mesti ot Monreal....

Mnogo e subektivno s kvartalite. Tova koeto za edin e edno za drug e savsem drugo, zatova az i izbiagvam da davam saveti. Che posle kato nishto shte ti pripishat niakakav zlonameren zamisal.

No i ti mnogo obshto pitash. Pitai po-konkretno i shte poluchish otgovori.
survivor

Мнение от survivor »

vladi написа:Znachi naroda prodaljava aktivno da se mesti ot Monreal....
Чак пък активно :nenam: Всъщност аз познавам много българи тук, ама са много малко тези за които знам че са се преместили в английските провинции, и повечето от тях са са от форума. Но познавам и такива, които са се преместили в Монреал.
Къде го скрихте обаче Шнорхела в този Ванкувър :wink:
bp_de

Мнение от bp_de »

Без да съм жител на региона Ван - се наемам да поспоря дали Съри е толкова криво място за живеене.Не знам от каде идва тая инфо-предполагам статистики или писания по весниците-ама из форума постояно като се пита за Ван и все Съри се со4и 4е е наи кофтито място.
Та сорса какво е полжението в Съри ми са 3-4 семеиства които ЦЯЛ живот са живели там и осте 2 дето са там от 30 години.Да добавя 4е състоянието на някои от тях надхвърля милион долара.
Е ако толкова кофти тия хора стяха ли да живеят там?
Та които е толкова наясно с нестата засто там не е за заселване -нека да сподели.
(MrGeek- сега да не го прием6 ли4но еи :D .Имам някои въпроси кам тебе -по друга тематика но сте ти пусна ЛС-може ли?)

alexiworld -относно Бг Блок4ета-наистина има хора от на6те дето живеяттам -нека те да ти обяснят с подробности.
Мога само да ти споделя впе4атления на посетител -това което съм видял е много прили4но за живеене.Ако не идва6 от БГ с дебел портфеил - може би там е мястото за 1на4ално настаняване
Заключено