Zdraveite.Molia vi ,obiasnete mi kak moge da se naeme kvartira v Toronto on-line t.e. predi da si pristignal tam.Ima li takava praktika i niakoi pravil li go e ?I oshte edin vupros-kakvo shte kagete za tezi hoteli /ili obshtegittia,po-tochno/,koito predlagat stai za 30-40 dolara na den i pone sudeiki ot reklamite v i-net sa podhodiashti za novopristigashti?
Blagodaria vi predvaritelno i ako se setite oshte neshto po vuprosa s purvoto nastaniavane ,molia vi spodelete go .Mislia che tazi informaciia shte e mnogo polezna za mnogo hora.
Purva kvartira v Toronto?
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
Re: Purva kvartira v Toronto?
apartamenti trudno moje da naemete ako ne ste tuk - triabva da predplatite za napredalexa написа:Zdraveite.Molia vi ,obiasnete mi kak moge da se naeme kvartira v Toronto on-line t.e. predi da si pristignal tam.Ima li takava praktika i niakoi pravil li go e ?I oshte edin vupros-kakvo shte kagete za tezi hoteli /ili obshtegittia,po-tochno/,koito predlagat stai za 30-40 dolara na den i pone sudeiki ot reklamite v i-net sa podhodiashti za novopristigashti?
Blagodaria vi predvaritelno i ako se setite oshte neshto po vuprosa s purvoto nastaniavane ,molia vi spodelete go .Mislia che tazi informaciia shte e mnogo polezna za mnogo hora.
znam che niakoi karat priatelite im koito sa tuk veche da im naemat
inache vij tezi websites:
www.rentcanada.com
www.apartmentcorner.com
www.247apartments.com
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Re: Purva kvartira v Toronto?
Трудно ще наемеш квартира през интернет. Лендлорда обикновенно иска да те види лично, пък и иска препоръка по възможност.alexa написа:Zdraveite.Molia vi ,obiasnete mi kak moge da se naeme kvartira v Toronto on-line t.e. predi da si pristignal tam.Ima li takava praktika i niakoi pravil li go e ?
Ако имаш предвид "Bеd & Breakfast" - мисля че не е лошо като идея за начало, още повече че за тях поне може да се направи предварителна резервация, но нищо по-конкретно не мога да ти кажа.alexa написа: I oshte edin vupros-kakvo shte kagete za tezi hoteli /ili obshtegittia,po-tochno/,koito predlagat stai za 30-40 dolara na den i pone sudeiki ot reklamite v i-net sa podhodiashti za novopristigashti?
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)