Ма да плача или да се смея на таква наивност
myha написа:Moga da ti kaja edno ,vleznem li vsichki tezi boklyci mafioti i mizernici shte si sednat na zadnicite !!!
tiah ot tova gi e strah ,ot zakonite
ima li zakoni ima i red ima li red vsichko e OK!!!
и кой ще следи за спазването на законите ? то като че ли до сега нямаше ...
А това направо е бисер:
RobinHood написа:Тези които не искат да се присъединяваме към ЕС са само разни "предприемачи" и "бизнесмени" ,които се страхуват че като ни приемат, живота им ще стане по-тежък и "лапаницата" ще е по-малка. Тва е! На хората обаче им е дошло ДО ГУША от такива и затова имигрират и драпат да влезем по-бързо в ЕС.
Момчета, не мои така, трябва да се разсъждава с онова, което е в главите. Ако некой изобщо приеме България в ЕС, то ще е след като въпросните закончета са изработени, приети и работещи. Което няма да стане. Ама изобщо не са заинтересувани да ни приемат, изобщо не им требваме. И само едно много проста причина ще кажа : нямаме нищо общо с икономическото им развитие, твърде сме далеч, неинтегрируеми, с една дума неконвертируеми. Той тотев загатна с раздадените кебапчета, а пък Гийк си ти каза, че явно не си ходил по европейските държави за да видиш за какво става дума. С прост поглед се забелязва, че няма какво да й се приема на България. За политика изобщо не отварям дума, защото там вече съвсем ще запецне приема в ЕС.
За да не ме питаш по-натам, ще ти кажа, че съм против ЕС, защото това нищо няма да промени в България, която е населена все повече с пенсионери, които няма да се юрнат (предвид всеобщата им бедност) нито на екскурзия, нито да работят по Европата. Заплатите ще намалеят сравнително, с приемането на европейските стандарти ... защото, както хората разсъжват според опита си, ЕС преминава през пазара основно. С една дума - зле, много зле за България. А само като си помисля колко пари гушат за европейска интеграция, направо ми се доповръща. Имам разни познати дет са се заврели на топли местенца по министерства в Бг и "адаптират" бг законодателство към европейското. Само че заплатките не са им от България. А как ги е страх мафиотите от законите -

- самите те управляват тяхното "адаптиране" и регламентират спазването им
зле