арести в онтарио???

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
edelwais

арести в онтарио???

Мнение от edelwais »

какво мислите за това?
виждал съм с очите си последствията в оклахома сити, а тия са имали 3 пъти повече материал :twisted:
Пътувахме много, но изобщо ... едва ли.
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

аз мисля че факта че са 2ра и трета генерация би трябвало да е красноречив
преди да се дава ситизеншип, всички трябва да се заклеват или в будизъм или в християнство или в хиндуизъм или в атеизъм...
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
AlexAA

Мнение от AlexAA »

Не си прав Коле,
Оня откачалник, дето взриви Оклахома Сити мюслим ли беше? А Коле?
Аз имам приятел мюсюлманин, роден в Отава от тунизийски произход. Почти има две университетски дипломи, порка като казак и чука в несвяст. Демек типичен българин.
Религиозни изроди има всякави, включително и такива, които наричат себе си "християни". Пример - Джордж Уокър Буш и цялата останала протестантска паплач от The Bible Belt в южните щати.
Коле, нещата не са черно бели.
След 9/11, американците трябваше да си отговорят на два ИЗКЛЮЧИТЕЛНО важни въпроса;
1. Защо им се случи това, което им се случи?
2. Какво да направят за да не им се случат подобни на 9/11 случки?
За нещастие на целия свят, американците се провалиха тотално с правилния отговор.... Те всъщност май не си ги зададоха тези въпроси.
Един въпрос и към теб Коле - САЩ по сигурно място ли са след 9/11 след като американците успешно пребориха израелците за титлата НАЙ-МРАЗЕНАТА НАЦИЯ В СВЕТА!!!
Наздраве
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

алекс, и тук си имаме мърша ама тях по лесно ги надушваме....на мен ми се налага да ходя до щатите често и мразя да ме третират на границата като терорист...само защото съм от торонто

а франция като е толкова обичана я виж на какво е заприличала
и аз имам прекрасни арабски съседи и дори са мюсулмани но по принцип предпочитам да се претопяват имигрантите и да се акултурират по тукашному...
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Leni
Обратна връзка:

Мнение от Leni »

Аватар
Kirilius
Обратна връзка:

Мнение от Kirilius »

danini

Мнение от danini »

6 от терористите живеят в просторни къщи в Мисисага. Откъде чалми в Мисисага? Нали там беше много готино и живееха само бели? Тъкмо се бях навил да си търся къща в Мисисагата, пфу да му се невиди :lol:
bateto

Мнение от bateto »

Добре дошли в новата Ви родина .Избягахте от Азис и чалгата да се натресете на нова цигания. :( Това да ви е червена лампичка. :wink: На мен лично не ми пука дали ще събарят CN тауара или ще торят градинките с къри в Мисисага,щото скоро мисля да имигрирам. :D
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

bateto написа:Добре дошли в новата Ви родина .Избягахте от Азис и чалгата да се натресете на нова цигания. :( Това да ви е червена лампичка. :wink: На мен лично не ми пука дали ще събарят CN тауара или ще торят градинките с къри в Мисисага,щото скоро мисля да имигрирам. :D
хехе, то в българия е по пълно с мюсулмани, дори си пращат децата на обучение в близкия изток.
няма оттръвка, освен може би в финландия, австралия, нова зеландия и тук таме из южна америка.
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

danini написа:6 от терористите живеят в просторни къщи в Мисисага. Откъде чалми в Мисисага? Нали там беше много готино и живееха само бели? Тъкмо се бях навил да си търся къща в Мисисагата, пфу да му се невиди :lol:
Абе и аз мисля че в Мисисага е по-готино от Торонто ама кой е казвал че само бели живеят ? Няма голям град в Канада дето да има само бели, търси градче с население < 200000... и пак не е сигурно :wink:
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

абе аз гледах че дори в йелоунайф се е почернило вие за мисисага говорите...
аз като си търсих къща в инисфил и белите там бягаха още по на север защото ставало "много" мултикултурал наоколо (за тях това е 2 семейства китайци държащи местните китайски ресторанти)....
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Ислямабад, Джакарта?
не, Торонто:
Изображение
Аватар
limen

Мнение от limen »

Canada.....

Най-големия социален експеримент в света.... Микс от традиции и колтури от целия свят.... Терорист, бомби - не само, а всичко....
Проблема с мюсюлманите е че религиата е агресивна а Canada е много ама МНОГО толерантна - повече отколкото трябва.. Ми, май тъй ще е първите 100 г. Няма кво мноо-мноо да се направи по въпроса... освен Canada да се научи от грешките на Европа (ако може изобщо да ги види).

Limen
Rick77

Мнение от Rick77 »

Нормално е да има уважение към културните различия, но само когато тези различия влизат в някакви рамки, а не са безкрайно големи, защото тогава се стига до дезинтеграция на обществото. А целта на държавата е именно да интегрира имигрантите. Неинтегрирани слоеве от населението са потенциална опасност.

Следователно всеки, който иска да живее в една държава (Канада в случая), трябва да приеме в някаква степен нейната култура и начин на живот. И това трябва да го изиска самата държава. Примерно да се забрани носенето на облекло, издаващо религиозната принадлежност (като това на горната снимка). Който приема правилата, да идва в Канада, който не ги приема - да си стои там, където е.
Заключено