Kak legalizirahte trudovite si dogovori?
Kak legalizirahte trudovite si dogovori?
Kak legalizirahte trudovite si dogovori? Osven prevoda ot zaklet prevodach neobhodimo li e oshte neshto? Slojihte li notarialna zaverka? Notarialno zaverenoto kopie li pratihte ili prosto kserokopie na dokument koito veche e notarialno zavaren? Vaobshte pratihte li kakavto i da e dokument v original (s izkliuchenie na svidetelstvoto za sadimost)?
- estoyanova
- Обратна връзка:
Здравей!Аз направих нотариална заверка,на договорът си.Оказа се сложна работа,защото по закон работодателят ти трябва да присъства.Поне така ми обясни адвокат,но аз работя в голяма компания и това е немислимо,както предполагам и при всички останали.Едва ли не направих нещо нелегално.Изпратих оригиналът на този документ,независимо,че ясно е написано-копие.
Успех!
Успех!
аз просто направих копие на договорите, дадох ги за превод и ги пратих.. никакви заверки и легализирания... не знам ако сега нещата са се променили, но преди си пишеше ясно кое да е копие, кое нотариолно заверено и т.н.
няма смисъл да харчиш пари да легализираш неща, които канадците не искат да са легализирани. и не слушай фирмите за превод дето ти разправят да легализираш всичко - това е само да ти вземат парите. аз първо пратих само преведени копия. после ми поискаха нотариално-заверена само дипломата и академичната справка.
помня, че легализирах преписите за раждане и граждански брак, но може да е било излишно и това.
чао.
няма смисъл да харчиш пари да легализираш неща, които канадците не искат да са легализирани. и не слушай фирмите за превод дето ти разправят да легализираш всичко - това е само да ти вземат парите. аз първо пратих само преведени копия. после ми поискаха нотариално-заверена само дипломата и академичната справка.
помня, че легализирах преписите за раждане и граждански брак, но може да е било излишно и това.
чао.