е нема па!JOY написа:Сигурен съм че нещата са доста по-сложни, но не съм специалист, които знае да каже.
Вервай ми, тотев!
егати мушкатото ...
е нема па!JOY написа:Сигурен съм че нещата са доста по-сложни, но не съм специалист, които знае да каже.
Вервай ми, тотев!
тя май само мед. сестра не е билаgoliama mechka написа:Не е важно да си инженер,трябва да си мед.сестраtochica написа:ok предавам се .
не съм инженер не знам .
.
Технически директор на авиокомпания е нормално да има познания и от двете.totev написа:Не само добри инженерни познания демонстрира Джоуи, все пак въпроса тръгна от отдаването на лизинг на самолети и прилежащите договори към това.Трябва да отбележим и сериозни икономически познания, все пак никои не знае каква строго специализирана литература има на нощното шкафче, въпросния човек.
това да не е библиотеката с учебниците дето си приспадала от данъците, дето така и не плащаш?JOY написа:Технически директор на авиокомпания е нормално да има познания и от двете.totev написа:Не само добри инженерни познания демонстрира Джоуи, все пак въпроса тръгна от отдаването на лизинг на самолети и прилежащите договори към това.Трябва да отбележим и сериозни икономически познания, все пак никои не знае каква строго специализирана литература има на нощното шкафче, въпросния човек.
Тотев, обиждаш с тези нощни шкафчета- цяла библиотека.
гърни - твоя стил се познава от луната!JOY написа:Нещо може и да си се пообъркал със самоличността на пищещите с този ник, както и с местожителството, както и със сюжета на дискутирания въпрос...
Само не казвай,че цялата рода пишете с един ник,и затова сте толкова компетентни по всичкоJOY написа:Нещо може и да си се пообъркал със самоличността на пищещите с този ник, както и с местожителството, както и със сюжета на дискутирания въпрос...
И само за протолкола да запитам,не се заяждам ,ама ми стана интересно,ти как може по ВСИЧКО познания да имаш,а едно гърне да не знаеш за какво служи? Ако искаш не ми отговаряй,въпроса е риториченJOY написа:Технически директор на авиокомпания е нормално да има познания и от двете.totev написа:Не само добри инженерни познания демонстрира Джоуи, все пак въпроса тръгна от отдаването на лизинг на самолети и прилежащите договори към това.Трябва да отбележим и сериозни икономически познания, все пак никои не знае каква строго специализирана литература има на нощното шкафче, въпросния човек.
Тотев, обиждаш с тези нощни шкафчета- цяла библиотека.