Patuvaite po-evtino!!!
Patuvaite po-evtino!!!
Zdraveyte, za tezi koito iskat da patuvat iz Evropa, puk i ne sam tam, izpra6tam vi edna polezna stranica s vsi4ki niskotarifniaviokompanii v sveta:
http://niskotarifniaviokompanii.start.bg/
Tuk mojete da namerite i transatlanti4eski poleti do Canada ot Paris:
Sofia-Paris Beauvais 60evro WIZZAIR
Pari CDG-Montreal 199 $ ZOOM Airlines
Ne znam kak sa obiknovennite poleti, no tova mi se struva priemlivo!
Uspehi!!!
http://niskotarifniaviokompanii.start.bg/
Tuk mojete da namerite i transatlanti4eski poleti do Canada ot Paris:
Sofia-Paris Beauvais 60evro WIZZAIR
Pari CDG-Montreal 199 $ ZOOM Airlines
Ne znam kak sa obiknovennite poleti, no tova mi se struva priemlivo!
Uspehi!!!
само които не е патувал с ВиззАИР само тои не се е оплакал. тия другите не знам -ама ако са от състия калибър....
ама то е така -такива компании залагат да привлекат клиенти само с евтина цена- но това 4е понякога се слу4ва кат селски реис-понеже немало достата4но хора -полета се отлагал- абе ваобсте .... ясна картинка.
ама то е така -такива компании залагат да привлекат клиенти само с евтина цена- но това 4е понякога се слу4ва кат селски реис-понеже немало достата4но хора -полета се отлагал- абе ваобсте .... ясна картинка.
bp_de, sjalqvam da go 4uq no mislq, no samo 4ovek koito ne e patuval s WIZZAIR moje da kaje takova ne6to!!!!!!!!
S WIZZAIR patuvam ve4e po4ti 1 godina /okolo 10 poleta/, tova koeto kazva6 ne otgovarq na istinata!
1.Za6toto dosega samo vednaj sa mi otlagali polet i mi platiha obe6tetenie /kolkoto i simvoli4no da e/!!!!!
2.Samoletite sa mnogo dobri, smeq da go kaja, za6toto sam patuval i s drugi kompanii BulgariaAir, AirFrance.........nivoto e dosta dobro!!!!! Naprotiv jena mi s AirFrance ima6e seriozen problem na CDG Paris na put za Sofia /3.5h prestoi poradi STRANNI VIBRACII V DVIGATELITE/!!!
Da, prav si poletite sa neudobni, za6toto sa v neudobno vreme!!!!
6.00h sutrinta!!!!
Iskam samo da ti kaja, 4e WIZZAIR, SKYEUROPE ili RYANAIR ne sa kompanii kato BEXXAIR ili Easyfly!!!!
Istinata e, 4e ima vsqkakvi kompanii, kaji mi ima li kompaniq, koqto ne otlaga poletite si ponqkoga?!?!?!
No su6to mi kaji koga 6te otide6 ot Sofia ili Franfurkt za oklo 60 evro?!?!?
Nikoga! USPEH!
S WIZZAIR patuvam ve4e po4ti 1 godina /okolo 10 poleta/, tova koeto kazva6 ne otgovarq na istinata!
1.Za6toto dosega samo vednaj sa mi otlagali polet i mi platiha obe6tetenie /kolkoto i simvoli4no da e/!!!!!
2.Samoletite sa mnogo dobri, smeq da go kaja, za6toto sam patuval i s drugi kompanii BulgariaAir, AirFrance.........nivoto e dosta dobro!!!!! Naprotiv jena mi s AirFrance ima6e seriozen problem na CDG Paris na put za Sofia /3.5h prestoi poradi STRANNI VIBRACII V DVIGATELITE/!!!
Da, prav si poletite sa neudobni, za6toto sa v neudobno vreme!!!!
6.00h sutrinta!!!!
Iskam samo da ti kaja, 4e WIZZAIR, SKYEUROPE ili RYANAIR ne sa kompanii kato BEXXAIR ili Easyfly!!!!
Istinata e, 4e ima vsqkakvi kompanii, kaji mi ima li kompaniq, koqto ne otlaga poletite si ponqkoga?!?!?!
No su6to mi kaji koga 6te otide6 ot Sofia ili Franfurkt za oklo 60 evro?!?!?
Nikoga! USPEH!
имал си къмет-а и стом не ти пре4и да 4ака6 между смяна на полет 5-6 и пове4е 4аса -въпрос на вкус.
стот за 10 4аса се отива в Ванкувар-а с Визз за пове4е време те превозват от Бг до немско-а е 2000 км.
4ети тука
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... highlight=
а това е само 4аст от приклу4енията.
има и осте а и пове4ето са негативни.
стот за 10 4аса се отива в Ванкувар-а с Визз за пове4е време те превозват от Бг до немско-а е 2000 км.

4ети тука
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... highlight=
а това е само 4аст от приклу4енията.
има и осте а и пове4ето са негативни.
Naistina si prav, 4e ponqkoga trqbva da se visi mnogo po leti6tata. No nali zatova pla6ta6 dva puti po-niska cena. Slu4valo mi se e da letq ot Madrid za Sofia s Lufhansa i da 4akam 6h v Franfurkt, taka 4e vsi4ko e otnositelno!
Az li4no letq Sofia-Franfurkt Hahn i otivaneto e super udobno, 6h izlitam i v 10.30h sam v Hahn! No uvi vru6taneto ne e mnogo udobno!
Prosto s tozi sait davam edna vazmojnost za patuvane.
No izbora v kraina smetka si e li4en, vseki izbira kak da leti i nai-vajnoto na kakva cena!
Az li4no letq Sofia-Franfurkt Hahn i otivaneto e super udobno, 6h izlitam i v 10.30h sam v Hahn! No uvi vru6taneto ne e mnogo udobno!
Prosto s tozi sait davam edna vazmojnost za patuvane.
No izbora v kraina smetka si e li4en, vseki izbira kak da leti i nai-vajnoto na kakva cena!
-
- Обратна връзка:
-
totev, prav si vru6taneto prez Hahn ne e udobno! Ima prestoi v Budapest okolo 10h, no vse pak taka puk moje da se poseti grada /bagaja go ostavq6 na leti6teto ili na garata/!
No hora, SAMOLETITE NE SA ZLE! Daje obratnoto, WIZZ i osobenno RyanAir imat sas sigurnost po-dobri samoleti ot BulgariaAir. A obslujvaneto na personala e naistina na evropeysko nivo....
No stiga sam pravil reklama.....
Nqkoi vse pak putuval li e s ZOOM ot Paris za Canada?
No hora, SAMOLETITE NE SA ZLE! Daje obratnoto, WIZZ i osobenno RyanAir imat sas sigurnost po-dobri samoleti ot BulgariaAir. A obslujvaneto na personala e naistina na evropeysko nivo....
No stiga sam pravil reklama.....
Nqkoi vse pak putuval li e s ZOOM ot Paris za Canada?
Да не би и обслужването на тези самолети да е от Луфтханза?tochica написа:Bulgaria air ползват самолети на Луфтханза под наем , поне доскоро ...