Страаашно шкембе правя- яко чесън и люто

ъхъ..No667 написа: Dosta gluposti vstrani ot temata napisah...
ti pravish shkembe, az imam shkembe - what a match :)Кума Лиса написа:Хахаха,напомни ми да те черпя и едно шкембе чорба като дойдеш 8)
Страаашно шкембе правя- яко чесън и люто :wink:
LuukeeeNo667 написа:Ako tova shte vi uspokoi,ste vi kaja che tezi malki kanadcheta kato porasnat momchetata ste piat kafe Tim Hortons v chasha na Tim Hortons i ste sa olicitvorenie na savremennoto zombi,a momichetata ste se celuvat zdravo s ezici po diskoteki i kuponi,stoto ste e moderno da si lesbiika,no moje i kato porastnat da se celuvat s jivotni,zashtoto ste e COOL da si pravil sex s jivotni !!
Jivota im ste e podchinen edinstveno na povarhnostni razgovori,mnogo evtina kitaiska elektronika i Fast Food.
Taka che moje da proiavite malko tolerantnost dokato sa deca,da imat vse pak niakakvi prejiviavania divashki :)
Takiva sa kanadchetata,ne sme im vinovni nie,prosto im e FUN,vsichko razlichno,sistemata za promivane na mozaci ne prsohtava.
Wal Mart ubiva psihika,saznanie,emocii,priateli,nastroenia,jivot,toi se prevrashta v nachin na jivot.
Dosta gluposti vstrani ot temata napisah,no gledam segashnoto porastnalo kanadsko pokolenie.
Iskate li decata vi da sa ZOMBITA ?
М-м-м-м, шкембе чорба с много чесън! Ямммми-и-и ... :beer2:! Може ли и аз да си изпрося една купичкаКума Лиса написа:Хахаха,напомни ми да те черпя и едно шкембе чорба като дойдеш![]()
Страаашно шкембе правя- яко чесън и люто
KolioBalkanski написа:LuukeeeNo667 написа:Ako tova shte vi uspokoi,ste vi kaja che tezi malki kanadcheta kato porasnat momchetata ste piat kafe Tim Hortons v chasha na Tim Hortons i ste sa olicitvorenie na savremennoto zombi,a momichetata ste se celuvat zdravo s ezici po diskoteki i kuponi,stoto ste e moderno da si lesbiika,no moje i kato porastnat da se celuvat s jivotni,zashtoto ste e COOL da si pravil sex s jivotni !!
Jivota im ste e podchinen edinstveno na povarhnostni razgovori,mnogo evtina kitaiska elektronika i Fast Food.
Taka che moje da proiavite malko tolerantnost dokato sa deca,da imat vse pak niakakvi prejiviavania divashki![]()
Takiva sa kanadchetata,ne sme im vinovni nie,prosto im e FUN,vsichko razlichno,sistemata za promivane na mozaci ne prsohtava.
Wal Mart ubiva psihika,saznanie,emocii,priateli,nastroenia,jivot,toi se prevrashta v nachin na jivot.
Dosta gluposti vstrani ot temata napisah,no gledam segashnoto porastnalo kanadsko pokolenie.
Iskate li decata vi da sa ZOMBITA ?
Welcome to the dark side (capitalizirano)