Toronto

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено

na Bulevard BG li jiveete ili drugade?

Общо гласове: 0
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Toronto

Мнение от KolioBalkanski »

anketka
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Не знам какво да ти отговоря,Коле :?: Докато бях в Торонто живеех на Куйн и Спадайна и не знам как се води по твоята анкета 8)
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.

powered by Botzo
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Кума Лиса написа:Не знам какво да ти отговоря,Коле :?: Докато бях в Торонто живеех на Куйн и Спадайна и не знам как се води по твоята анкета 8)
vodi se CHinatown
ama go niama v anketata
nishto de
to celia Vancouver mai e chinatown
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Ми ти за какво мислиш китайците имат по 5-6 деца :shock: За да превземат света,ето защо 8)
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.

powered by Botzo
Аватар
Koko

Re: Toronto

Мнение от Koko »

KolioBalkanski написа:anketka
Ех Кольо, ами то GTA е такова широко понятие че то всички живеем все някъде из GTA всъщност. Не разбрах каква е идеята с това - студено, топло, по-топло?
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

Коле, един жокер - от пишещите във форума поне 4-ма сме в Мисисага.
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Koko написа:
KolioBalkanski написа:anketka
Ех Кольо, ами то GTA е такова широко понятие че то всички живеем все някъде из GTA всъщност. Не разбрах каква е идеята с това - студено, топло, по-топло?
anketa zagubi vreme
iskam da vidia kolko sme koncentrirani i dali da rechem ako ima 5 ot toronto 3 sa ot bulevard bulgaria i ako vaobshte ima 5000 v toronto 3000 sa na pape i cosburn
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

KolioBalkanski написа: anketa zagubi vreme
iskam da vidia kolko sme koncentrirani i dali da rechem ako ima 5 ot toronto 3 sa ot bulevard bulgaria i ako vaobshte ima 5000 v toronto 3000 sa na pape i cosburn
Твърде малък е броят на пишещите от Торонто във форума за да е представителна такава анкета. Пък и какво значение име кой къде живее всъщност?
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Koko написа:
KolioBalkanski написа: anketa zagubi vreme
Твърде малък е броят на пишещите от Торонто във форума за да е представителна такава анкета. Пък и какво значение име кой къде живее всъщност?
az ne sam kazal che shte e statisticheski significant
Заключено