Утре сина ми тръгва пак на училище и направо съм в потрес.Няма ден,в който някое канадче да не ме пита може ли да дойде у нас и майка му да ме гледа питащо и умно

Кажете някоя лъжа,защото аз май всичките съм ги пробвала.

Кума Лиса написа:Тоя въпрос като го чуя вече и ми идва да раздавам шамари![]()
Утре сина ми тръгва пак на училище и направо съм в потрес.Няма ден,в който някое канадче да не ме пита може ли да дойде у нас и майка му да ме гледа питащо и умноНаправо ми писна!В началото ги взимах след даскало да си поиграят с хлапето ми,обаче претенциите им не се търпят.Влизат където си искат по стаите,това не ядяли,онова не им харесвало,ядат като прасета...еми не съм длъжна да ги храня и поя да му се невиди.Мразя като някой родител започва да ми оглежда къщата и да ме разпитва
Вече се чудя какви претексти да измисля за да откажа визитата на някое нахално канадче,а като решат че искат да спят у нас...край,откачам. Ми не ги искам в къщата си и това е!
Кажете някоя лъжа,защото аз май всичките съм ги пробвала.
А утре е понеделник и кошмара започва
![]()
ama v US e razlichnopalavec написа:Harakterno za bulgaristancite e che nemogat da otkazvat, a
e mnogo lesno. Priateli na deteto mi chesto idvat u nas i toi
chesto e niakade. Kogato ne mi e kef prosto kazvam che sega
nemoje; kogato mi e kef kazvam che moje i ne se chuvstvam
nito neudobno nito pak obiasniavam resheniata si . I hich ne
se pritesniavam da pravia zabelejki na decata ako se naloji.
Ne sam dosaden kogato ne mi se dosajda i v moita kashta
moite pravila.
napomni mi da ti iskam niakoi neprilichnosti kato minavam prez Kelowna shtom se chuvstvash tolkoz neudobno moje da mi se otvori parashuta :-)Кума Лиса написа:Коле,честно казано и аз се дразня когато ми ровят в хладилника без да питат,или решат да ползват банята в спалнята ми.Да не говорим,че едно хлапе счупи леглото на сина ми,щото му се скачало...
Не знам дали това,че не можем да откзваме е характерна българска черта,но при мен важи с пълна сила.Чуствам се неудобно като откажа каквото и да било.
С една дума,голям процент от канадските деца са лекета :D :D :D