Otnosno sertifikatite za selekcia i vizite

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
franco

Otnosno sertifikatite za selekcia i vizite

Мнение от franco »

Здравейте всички, които пишете и четете във форума!
Бих искал да получа малко информация относно визите и въобще... само, че имайте търпение да прочетете следващите редове, които са предистория...
Минах интервю през 2001г. и получих от там сертификатите за селекция. Проблемът ми е , че поради разни причини не задвижих по нататък процедурата (главно поради глупост). Както и да е ... , знаете , че тези сертификати имат валидност 3 години - та тези мои 3 год. изтичат след около месец. Има ли някой идея дали мога сега да изпратя документите до Букурещ и парите (в рамките на този месец) и въобще имам ли някакви шансове и какво да правя?
Ще съм много благодарен за отговори!
Иначе документите , които трябва да се изпратят ми ги дадоха на интервюто, а сега гледам че се изтеглят от сайт. Не съм сравнил дали имат разлики!
Поздрави на всички имигранти и кандидат такива!!!
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

...
Последно промяна от Blue Passion на Пет Апр 30, 2004 8:51 pm, променено общо 1 път.
franco

Мнение от franco »

Благодаря Blue Passion! Аз съм решил разбира се и бързо ще изпратя документите и както казваш само парите за обработката. Ама не знам как да съм сигурен че ще удължат срока, по-точно да ги накарам да удължат срока понеже не съм убеден , че получаването на документите и парите ще ги задължи да направят това!
Поздрави!
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

За удължаването на сертификатите най-добре вдигни телефона и звънни до Виена да ги питаш.
Формулярите за Букурещ са различни от тези преди 3 години, изтегли си новите от интернет.
Един месец не е малко време, но не е и много, така че действай по-бързо и стегнато.
:beer: :beer:
pumpy

Мнение от pumpy »

на моето ивтервю ми обясниха, че даже и да подам документите на 35 месец сертификата ще ми се продължи автоматично от Виена. проблема при теб е не да си пратеш формулярите до Букурещ а те да си направят труда да ти заведад досие до края на срока на сертификата ти, така че бързо и успах .
1111

Мнение от 1111 »

zdrasti franco! moyat sertifikat za selektsia sashto izticha tazi godina prez lyatoto. az pisah e-mail do posolstvoto vav viena i mi otgovoriha vednaga che po princip nyama nikakvi problemi, no tui kato veche dosieto ti e zavedeno v bukuresht, tryabva da im pishesh na tyah. mojesh da pishesh na e-mail: bucst-im@dfait-maeci.gc.ca. za tvoe svedenie az vse oshte ne sam im pisala... neznam i az kakvo chakam oshte. uspeh ti pojelavam.
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

Ne se pritesniavai. Niama da imash problem, no po-dobre podavai vazmojno nai-barzo....
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
franco

Мнение от franco »

Благодаря засега на всички , които се включиха да ми отговорят!
Ще пиша до Букурещ , че им пращам нещата и се надявам да ми продължат автоматично сертификатите! Ще видим какво ще ми отговорят!
Поздави!
Заключено