Здравейте всички, които пишете и четете във форума!
Бих искал да получа малко информация относно визите и въобще... само, че имайте търпение да прочетете следващите редове, които са предистория...
Минах интервю през 2001г. и получих от там сертификатите за селекция. Проблемът ми е , че поради разни причини не задвижих по нататък процедурата (главно поради глупост). Както и да е ... , знаете , че тези сертификати имат валидност 3 години - та тези мои 3 год. изтичат след около месец. Има ли някой идея дали мога сега да изпратя документите до Букурещ и парите (в рамките на този месец) и въобще имам ли някакви шансове и какво да правя?
Ще съм много благодарен за отговори!
Иначе документите , които трябва да се изпратят ми ги дадоха на интервюто, а сега гледам че се изтеглят от сайт. Не съм сравнил дали имат разлики!
Поздрави на всички имигранти и кандидат такива!!!
Otnosno sertifikatite za selekcia i vizite
- Blue Passion
- Расист-ново поколение
Благодаря Blue Passion! Аз съм решил разбира се и бързо ще изпратя документите и както казваш само парите за обработката. Ама не знам как да съм сигурен че ще удължат срока, по-точно да ги накарам да удължат срока понеже не съм убеден , че получаването на документите и парите ще ги задължи да направят това!
Поздрави!
Поздрави!
zdrasti franco! moyat sertifikat za selektsia sashto izticha tazi godina prez lyatoto. az pisah e-mail do posolstvoto vav viena i mi otgovoriha vednaga che po princip nyama nikakvi problemi, no tui kato veche dosieto ti e zavedeno v bukuresht, tryabva da im pishesh na tyah. mojesh da pishesh na e-mail: bucst-im@dfait-maeci.gc.ca. za tvoe svedenie az vse oshte ne sam im pisala... neznam i az kakvo chakam oshte. uspeh ti pojelavam.