Веселин Маринов - тъжни и нещастни- българите в Канада...

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
Koko

Re: Веселин Маринов - тъжни и нещастни- българите в Канада.

Мнение от Koko »

В България винаги е имало хора които да разказват небивалици за живота на имигрантите в чужбина, включително в Канада, но има ли смисъл да започваме такава полемика заради нечие изказване?
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Re: .......

Мнение от yaiuat »

Веселин Маринов написа:....че българите там са тъжни и нещастни . И че едва ли не чакат всеки момент да се върнат тук /BG/.....
Нямам какво да се учудвате. Типично нещо за хората презентиращи нечие творчество е пълното му неразбиране от тях. Духът и чувството на песните е духът на този които ги е написал а не не този които ги пее! :wink:
Едно е да имаш талант да пееш и даваш израз на нещо и съвсем друго е да пишеш текстовете и да създаваш, за което гласните струни не помагат. Един пише песните друг ги пее. Просто не може да се очаква от монитора(артиста) или тонколонките(певеца) да вършат работата на х.диска (писателя) или процесора(режисьора) :haplio: :haplio:
Същото е при повечето известни артистити в киното. Например Силвестър Сталоун да не мислите че му пука толкова за ветерание от Виетнам или за афганците ама им идол в "Рамбо"
Арнолд Шварценегер допреди време(даже май още) не знаеше добре англииски и мълчеше във филмите си като пън ама глей сиа губернатор стана.(Аз искам и президент да стане :queen: ) Аз това съм го наблюдавал отдавна особено у нас- примери колкото щеш.
Ами ако излезем от границите на изкуството и погледнем персоните които ни управляват става смешно. тогава най правилното сравнение продължение на по горните би било- вируси............. :redghost:
Аватар
shnorhela
Лисодав
Обратна връзка:

Мнение от shnorhela »

Точно същия е примера с най-хубавата му песен, мисля че даже единствената която си заслужава "Горчиво вино". Та за нея го питат, - Та как намирате виното, кое харесвате повече горяиво и сладко, той отговаря - Абе не си пиша аз текстовете, аз само я пея и не разбриам какво толкова му харесват хората на този текст, аз даже вино не обичам, защото съм СПОРТИСТ. ( ?!?!? :) )
Заключено