Помощ - телефонен терор
- Sneji
- Най-любезен форумец
Помощ - телефонен терор
Ей, не издържам вече - всеки ден (с много малки изключения, но за сметка на това понякога и по 3 пъти) от 4-ри месеца насам ми звънят от телефонни компании и ми натрапват
офертите си. До сега имам опит с българки, македонци, сърби, руснаци и украинци. Не знам къде ни фигурира телефона, но явно като ни видят фамилията и се пробват. За тях работа ама за мен досада и хабене на нерви, особено когато в 80% от случаите ми будят бебето. Не мога да изключа телефона, защото голямата щерка ходи на училише и от там ако стане някакъв инцидент, ми звънят да си я прибирам по-рано (я не се чувствала добре, я си разбила главата в някоя маса). Като първа стъпка в борбата ми с натрапниците ще се сдобия с телефон с кол-дисплей. Та въпроса ми е - някой знае ли къде и на кого да се обадя, за да ми извадят телефона от всякакви обществено достъпни места? Тъкмо така ще спрат да ме интервюират за мнението ми относно новооткрит магазин, закупуването на къща, абонамет за вестници, екскурзии до Флорида и т.н., включително и повече няма да ми продават обувки по телефона.

- Optimist Creed
.
Tochno taka.Plashtash na Bell da ne te vluchvat v belite stranici. :idea: .
Не е лесно да си оптимист в Кебек, но ако въпреки това преуспееш там, може да се похвалиш, че си го направил по по-трудния начин. Евала и ашколсум!
-
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
аз до скоро фигурирах в телефонната книга под чуждо (измислено ) име
другия вариант е да плащаш по 2 долара на месец да имаш "ънлистед" телефонен номер.
другия вариант е да плащаш по 2 долара на месец да имаш "ънлистед" телефонен номер.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
-
-
Mnogo lesno, kato Vi se obadiat da Vi predlagat uslugite si, i gi prekusvate oshte v na4aloto, kato kajete samo, merci, ne predstavliava interes ili, merci, niama nujda, tova e, niama kakvo da im slushate lekciite po telefona i shte sprat da Vi zvuniat:):):)
Ne ste dlujni da gi izslishavete do krai, ne se pritesniavaite, vsi4ko se zapisva, taka 4e dori da se razvikate po telefona, ne e problem:):):)
Ne ste dlujni da gi izslishavete do krai, ne se pritesniavaite, vsi4ko se zapisva, taka 4e dori da se razvikate po telefona, ne e problem:):):)
да споделя опита си ,
1. звъните на телефонната ви компания и както са казали по-горе плаща се около 2 на месец за номер , който не е " листед "
2. това обаче означава , че само компаниите позлващи базите данни на Бел ( в моя случай ) ще бъдат блокирани . Има и такива на Роджърс и т.н.
3. за тях - пише се едно писмо , адреса за съжаление го нямам , но от телефонната компания ще ви го дадат , адреса беше някъде в Онтарио , за да ви изключат от всякакви телемаркетинг фирми .
4. аз ползвам и услугата call privacy , тоест ако някой ми звъни от блокиран номер , трябва да си отблокира номера , за да го видя - това за личен терор
, а и при тази услуга вече е активна *11 - код с който блокирам определени номера да не ми звънят въобще .
1. звъните на телефонната ви компания и както са казали по-горе плаща се около 2 на месец за номер , който не е " листед "
2. това обаче означава , че само компаниите позлващи базите данни на Бел ( в моя случай ) ще бъдат блокирани . Има и такива на Роджърс и т.н.
3. за тях - пише се едно писмо , адреса за съжаление го нямам , но от телефонната компания ще ви го дадат , адреса беше някъде в Онтарио , за да ви изключат от всякакви телемаркетинг фирми .
4. аз ползвам и услугата call privacy , тоест ако някой ми звъни от блокиран номер , трябва да си отблокира номера , за да го видя - това за личен терор

"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
карлсон , който живее на покрива .
Кажете им, че в момента сте безработна и във финансово затруднение, но ще се радвате, ако може да ви доставят продуктите, пък вие да ги платите по-късно, когато си намерите работа, може би след два-три месеца, дай боже, че много искате да ги притежавате тези продукти, и че ще им бъдете много благодарна, ако ви ги доставят при тези условия- повече няма да ви потърсят никога

Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
- Ivet
- Обратна връзка:
Не се заблуждавай. Това тук е върл капитализъм и важат малко по-други правила от Банско.joro написа:Кажете им, че в момента сте безработна и във финансово затруднение, но ще се радвате, ако може да ви доставят продуктите, пък вие да ги платите по-късно, когато си намерите работа, може би след два-три месеца, дай боже, че много искате да ги притежавате тези продукти, и че ще им бъдете много благодарна, ако ви ги доставят при тези условия- повече няма да ви потърсят никога![]()
![]()

Let it go...