Какви са ергените и момите в Квебек?
Какви са ергените и момите в Квебек?
Колкото и да чета форума, така и не намирам теми за това какво представляват кебекарите като хора.Имам предвид какви са мъжете и жените и може ли човек да си намери половинка сред тях.Има подобни теми за това колко са хубави българките и т.н., но нищо конкртно за местните жени и мъже.
Re: Какви са ергените и момите в Квебек?
Ела и ще разбереш
Да обобщавам ще е трудно, но са факт многобройните разводи, самотни майки, феминизъм, "обратни" схващания, смесване на расите и търсене на партньор от третия свят за да може все пак семейството да просъществува. Може пък и да си късметлия и да намериш някое изключение

Да обобщавам ще е трудно, но са факт многобройните разводи, самотни майки, феминизъм, "обратни" схващания, смесване на расите и търсене на партньор от третия свят за да може все пак семейството да просъществува. Може пък и да си късметлия и да намериш някое изключение

"FJ не е направена за хора с тънки портфейли, търсещи икономичност, а за тези на които живота им е по-ценен от икономисана цистерна бензин."
Powered by A++ групата
Powered by A++ групата
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Аз като специалист по мъжка красота, бързам да се изкажа
Хубавите мъже, не знам що, ама са обратни...Или поне тези, които са интересни за изискана особа като мен
Имах един колега, голям сладур, той не беше обратен - много го харесвах, но сигурно щото откривах страхотна прилика между него и мъжа ми
За 2 години тук, не помня да ми е спирал дъхът след некой мъж
Обаче, ако им влезеш под кожата, се оказват симпатични и с чувство за хумор. Не знам дали винаги е така, ама това са моите впечатления.
Аз, все пак, заложих на сигурното и си доведох каквото ми требва от БГ
Аааа, сетих се - до преди известно време работех в една фирма за дрехи - там май всички беха избирани с конкурс - и мъжете и жените красиви, кеф да ти е да ходиш на работа! Мъжете беха все братовчеди или деца на шефа, който на младини е бил адски красив мъж.
Толкоз от мен

Хубавите мъже, не знам що, ама са обратни...Или поне тези, които са интересни за изискана особа като мен

Имах един колега, голям сладур, той не беше обратен - много го харесвах, но сигурно щото откривах страхотна прилика между него и мъжа ми

За 2 години тук, не помня да ми е спирал дъхът след некой мъж

Аз, все пак, заложих на сигурното и си доведох каквото ми требва от БГ

Аааа, сетих се - до преди известно време работех в една фирма за дрехи - там май всички беха избирани с конкурс - и мъжете и жените красиви, кеф да ти е да ходиш на работа! Мъжете беха все братовчеди или деца на шефа, който на младини е бил адски красив мъж.
Толкоз от мен

Представителна извадка тип "паплач"

- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Сетих се още нещо по въпроса за мъжете - тези тук май много не обичат да си губят времето със свалки! Една моя приятелка, която наследи работното ми място във фирмата с красавците е потресена! Когато има фирмен купон, все некой хубавец ще и се домъкне да я кани в хотела си!!! Нема хъката-мъката - направо минават по същество!
Което идва да покаже, че им липсват обноски
Което идва да покаже, че им липсват обноски

Представителна извадка тип "паплач"

Sviat goliam, hora vsiakakvi...Poznavam Balgarka shtastlivo jenena za Kanadets....
Bolshinstvoto Balgarki pristignali sami v Ca obache mai se pridarjat kam druga shema. Den X - pristigane v Kanada. Den 1 i 2ri - vaztanoviavane sle jet lag-a. Den 3-8 - oglejdane na mestnia ergenski pazar. Den 9 - kratak razmisal. Den 10 - namira se Balgarin i se blagodari na Boga, shtot ot nashte po-! nEma! Pak ti si pravi izvoda dali mestnite stavat...
Sas zdrave!
Bolshinstvoto Balgarki pristignali sami v Ca obache mai se pridarjat kam druga shema. Den X - pristigane v Kanada. Den 1 i 2ri - vaztanoviavane sle jet lag-a. Den 3-8 - oglejdane na mestnia ergenski pazar. Den 9 - kratak razmisal. Den 10 - namira se Balgarin i se blagodari na Boga, shtot ot nashte po-! nEma! Pak ti si pravi izvoda dali mestnite stavat...
Sas zdrave!
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Re: Какви са ергените и момите в Квебек?
zadalzitelno trqbva da ima hubavi jeni v Toronto :queen:
usrename : pipon
pass 123456
enjoy!
pass 123456
enjoy!
mm daaa
Zna4i pri mujete niama da sre6tne6 4esto tozi bulgarski vid - 6kemebelia s arogantno i prosta6ko durjane lil tipi4nata prosta sleska mutra ... Tuka diurjat na vida si i ima uslovia za tova dosta .. jenite ... abe biva gi stiga da znae6 kude da gi tursi6,,, uma jestoki vafli trepa4 i sa nadareni( idva ot edno vreme deto uj tuka sa izprateni hubavi metresi na LUI 16 ti ..razbirai podbrani prostitutki...) Tova za jenite nad 25g po-skoro 30 i 40 gg sa po-dobre slojeni ot teenagerkite na po 18-20 ... A v BG sum vijdal su6to dosta LELKI na 25-30g abe gotini sa ,,, i sa po-razli4ni ... Zamisliam se dali vaji lafa 4e Bulgarkite sa nai-hubavi... V sravnenie s bozavi angli4anki debeli ei edri germanki mai da ama tuka sa ume6eni i prosto sa po -interesni...ili po-skoro po-exoti4ni...
DOBRI4UK( ne go durpaite za op6kata)