NE PATUWAITE S OLIMPIC!!!!!!
- fe_ya
- Ефирна
- Обратна връзка:
Отзивите ми за KLM са добри - нямам обаче кой знае каква база за сравнение - пътувахме чудесно багажа ни дойде заедно с нас храниха ни през цялото време. Не са ни създавали проблеми с визите и еднопосочните билети само поискаха да ни видят сертификатите за селекция.
Нашия полет беше от първите съвместни между България Еър и KLM тоест само с едно прекъсване - имахме голям престой в Амстердам, но другия вариант беше да ходиме до Будапеща и от там пак до Амстердам - демек около 2 часа от престоя да го прекараме в допълнителен полет
Амстердамското летище е голямо може да се пообиколи има доста места където може да разпусне човек. Няма да ви пуснат да излезете от летището така че не разчитай на варианта да разгледаш Амстердам - само един съвет - щом кацнете в Амстердам първата ви работа трябва да е да си пречекирате билетите - багажа си го чекирате още в София директно за Монреал, но билетите ви трябва да се пречекират повторно в Амстердам - проблема е че ако не се пречекирате веднага след кацането може да не ви качат на самолета - случва се рядко, но не е невъзможно - точно затова дългия престой е полезен
изпреварвате останалите пътници при чекирането. /това последното може да ви се случи с всяка една авиокомпания така че не е извънредно събитие конкретно за KLM/.
Лек път и успех.
Нашия полет беше от първите съвместни между България Еър и KLM тоест само с едно прекъсване - имахме голям престой в Амстердам, но другия вариант беше да ходиме до Будапеща и от там пак до Амстердам - демек около 2 часа от престоя да го прекараме в допълнителен полет

Лек път и успех.
Ние си направихме резервации точно за такъв полет, но с тайната надежда, че ще разгледаме Амстердам
Не мога да си обясня защо няма да ни пуснат извън транзитната зала.Нали нямаме нужда от визи?
Попитах в Турист-сървис /агенция/ дали имат оплаквания от Олимпик и ми казаха, че не е едно. Това за мен беше достатъчно-няма да пътуваме с тях.

Не мога да си обясня защо няма да ни пуснат извън транзитната зала.Нали нямаме нужда от визи?
Попитах в Турист-сървис /агенция/ дали имат оплаквания от Олимпик и ми казаха, че не е едно. Това за мен беше достатъчно-няма да пътуваме с тях.
Good luck!
КЛМ
Аде нема нужда от гърци и чехи.Стига с тоя Балкански полуостров, стига с тоя соц. лагер.От 11 човека в нашата група 10 бяха гърчоля.6 години учих с тези боклуци.Разбрах едно- от шибаните маляки само простотии и идиотщини могат да се очакват.
Само КЛМ.Да не говорим, че младежката им оферта е по-евтина дори от византийската.Да не се получи някой да спести 20 Евро с гърчолята, пък да загуби 1000.Тази тактика се нарича "Скъп на триците, евтин на брашното".Аде на гамисо сто коло, малакес елинес!/сексуална закана с анален подстекст към маляките/.
Само КЛМ.Да не говорим, че младежката им оферта е по-евтина дори от византийската.Да не се получи някой да спести 20 Евро с гърчолята, пък да загуби 1000.Тази тактика се нарича "Скъп на триците, евтин на брашното".Аде на гамисо сто коло, малакес елинес!/сексуална закана с анален подстекст към маляките/.
Re: КЛМ
Nalex, в Канада с тоя расизъм няма много да ти хареса.Nalex написа:Аде нема нужда от гърци и чехи.Стига с тоя Балкански полуостров, стига с тоя соц. лагер.От 11 човека в нашата група 10 бяха гърчоля.6 години учих с тези боклуци.Разбрах едно- от шибаните маляки само простотии и идиотщини могат да се очакват.

- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
E, niama kak da ne vzema otnoshenie tuk!
Dobre, che biaha preduprejdeniata vuv forma, inache biah na kosam da iskam polet na tia gazove ot Olimpic!
Kogato si pravihme rezervaciata v Tourist srvice, popitah momicheto kakvo shte ni preporucha m/u KLM i Olimpic. Tova si beshe chista provokacia ot moia strana, ama i tia se izmukna mnogo gotino - kaza:"Vsashtnost KLM e edna mnogo dobra kompanie" s usmivka, koiato kazvashe vsichko ostanalp i razlichno ot dobra kompania za Olimpc.
Ako nekoi smiata da riskuva za 40 eur... Ama ne triabva da im se davame na tezi debelogazi parvenuta!
Dobre, che biaha preduprejdeniata vuv forma, inache biah na kosam da iskam polet na tia gazove ot Olimpic!
Kogato si pravihme rezervaciata v Tourist srvice, popitah momicheto kakvo shte ni preporucha m/u KLM i Olimpic. Tova si beshe chista provokacia ot moia strana, ama i tia se izmukna mnogo gotino - kaza:"Vsashtnost KLM e edna mnogo dobra kompanie" s usmivka, koiato kazvashe vsichko ostanalp i razlichno ot dobra kompania za Olimpc.
Ako nekoi smiata da riskuva za 40 eur... Ama ne triabva da im se davame na tezi debelogazi parvenuta!
Представителна извадка тип "паплач"

- shnorhela
- Лисодав
- Обратна връзка:
Nalex написа:Зомби, що не си гледаш работата.Не си спомням да съм се обръщал към теб.На тема гърчоляци с теб няма смисъл да разговарям.Доста си ми неприятна и бих се радвал да насочиш простотиите си в друга посока.Виж там, нормализирай половия живот.

Kojto si e bokluk takuv si e, beli hora sa, predcite im sa slojili osnovite na dneshnata civizacia, no ot vsichko tova mojesh da vidish kak degradira edna nacia. Iadat, kato praseta (vsichki bez izkliuchenie-dori i naj-finnite madami), stiskat se za stotinkata, maloumni sa (dori i izkaralite universitet ne mogat da pishat pravilno sobstvenia si ezik), ne znaiat nishto ot sobstvenata si istoria, nja-lukavite, mrusni v chervata podli i dolni neshtastnici, koito sum vijdal,

"Gurche i bulgarche si igraiat redovno na obshtat granica i se fukat vzaimno:
-A puk nie si imame portokali-gurcheto
-A puk nie si imame komunizum-bulgarcheto sled dulgo mislene.
Gurcheto si otiva razplakano. Na drugia den:
-A puk tati kaza che i nie shte si napravim komunizum-gurcheto.
-Ami togava i portokali niama da imate-zakluchilo bulgarcheto."
Shnorhel, виждам, че си тънък познавач на деликатната гръцка душа и тяло.10 хshnorhela написа:Nalex написа:Зомби, що не си гледаш работата.Не си спомням да съм се обръщал към теб.На тема гърчоляци с теб няма смисъл да разговарям.Доста си ми неприятна и бих се радвал да насочиш простотиите си в друга посока.Виж там, нормализирай половия живот.
Kojto si e bokluk takuv si e, beli hora sa, predcite im sa slojili osnovite na dneshnata civizacia, no ot vsichko tova mojesh da vidish kak degradira edna nacia. Iadat, kato praseta (vsichki bez izkliuchenie-dori i naj-finnite madami), stiskat se za stotinkata, maloumni sa (dori i izkaralite universitet ne mogat da pishat pravilno sobstvenia si ezik), ne znaiat nishto ot sobstvenata si istoria, nja-lukavite, mrusni v chervata podli i dolni neshtastnici, koito sum vijdal,a kato za kapak i komunisti iskat da stavat bez da osuznavat che Huntata im dade tova, koeto sa v momenta.
"Gurche i bulgarche si igraiat redovno na obshtat granica i se fukat vzaimno:
-A puk nie si imame portokali-gurcheto
-A puk nie si imame komunizum-bulgarcheto sled dulgo mislene.
Gurcheto si otiva razplakano. Na drugia den:
-A puk tati kaza che i nie shte si napravim komunizum-gurcheto.
-Ami togava i portokali niama da imate-zakluchilo bulgarcheto."
Весели празници на всички.

Patuvaite s KLM i niama da imate griji, severnite narodi imt drug mantalitet. Ami i nie bulgarite sme gore dolu sashtite kato gartsite. Men na bulgarskoto letishte niakakav ... haide da spestia epitetite mi kaza che ne sam si bil deklariral parite na gisheto ot liavo pak sam go napravil na gisheto ot diasno i za tova mojeli da mi gi konfiskuvt, no toi shtial da mi napravi usluga i da si zatvori ochite, ta shtiah da mu teglia edna ama ne iskah da si razvaliam nastroenieto...
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Да, само че с тях е доста по-скъпо...sasho71 написа:с луфханза и австрийците също било много приятно пътуването и има винаги добра връзка-демек не чакаш 6 часа.
Ето някои актуални цени за дестинацията София-Монреал, еднопосочен билет за възрастен, цени до 31.03.2004г.
- Olympic - 309 евро;
- KLM - 346 евро;
- CSA - 421 евро;
- British Airweys - 451 евро;
- Lufthansa - 453 евро;
- Austrian airlines - 453 евро;
- AlItalia - 453 евро.
Явно KLM са най-добрия избор относно цената, а гърците са педерасти...

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!