"?" Sreshta v Montreal
"?" Sreshta v Montreal
Predlagam dokato e oshte toplo vremeto da se vidim na jivo.Predlagam 17.08. i park "Lafonten" ,no ako iskate dajte drugi idei.
-
- Обратна връзка:
hi!
6te si vzemem po drink
i dano da ne vali

i dano da ne vali

Не се притеснявай,май само Влади си знае за каква ферма говори...anitsa написа:Първо поздравления за прекрасния нов сайт.
Ние сме от скоро в Монреал и не сме запознати с фермата, но ще дойдем на срещата, двама възрастни и едно маймунче. Това като пикник на открито ли да го броим и какво е прието да се носи?, че до колкото разбирам и бакшишите тук са регламентирани.
![]()
-
- Обратна връзка:
srestata
Pishete i nas v spisaka 

-
- Обратна връзка:
Ha, Plamene, ochakvah da ima reakcii
i ne zakasniaha
Pomnim, pomnim....vsichko pomnim...i do Randall mojem veche da stignem i to sas zatvoreni ochi.
A telefona ti skoro ste pozvani, che ni doidesh na gosti, da ni vidish, ama neka vzemem parvo masa, che da ima kade da te pokanim...
Oste kato kacnah i si kazah, che tova triabva da mi e mototo...vmesto da si slagam obeca na uhoto
Nadia

Pomnim, pomnim....vsichko pomnim...i do Randall mojem veche da stignem i to sas zatvoreni ochi.
A telefona ti skoro ste pozvani, che ni doidesh na gosti, da ni vidish, ama neka vzemem parvo masa, che da ima kade da te pokanim...
Oste kato kacnah i si kazah, che tova triabva da mi e mototo...vmesto da si slagam obeca na uhoto

Nadia
- vladi64
- Обратна връзка:
Ako ste ima sresta fermata se namira do stanzia Agringon(poslednata spirka)Kogato izlizate ste vidite 3 izhoda-- vie trqbva da trugnete prez leviqt izhod i prez parkinga nasresta ste vidite fermata.To mai si i pi6e" Ferm Agringon" ili nesto podobno.Tezi koito sa s koli lesno ste go namerqt stot e do parkinga.