Pak mi vdigat Car Insurance

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Pepon

Pak mi vdigat Car Insurance

Мнение от Pepon »

Napravo ne znam veche, pochva da mi pisva. I tazi godina 20% uvelichenie. :(
Pozovavat se na niakavi izmenenia v sila ot 1 Oct. 2003. Niamam niakvi narushenia, globi i t.n., dori parking ticket niamam, na palno G sum pochti 2 godini, ama niama znachenie za tiah vsichko tova. Nali e Canada, triabva da sum happy, che sa me oshtastlivili da im plashtam /953.44CAD godishno/ :?

B... darjavata.... :evil:
"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."

Winston Churchill
speedy

Re: Pak mi vdigat Car Insurance

Мнение от speedy »

Pepon написа:Napravo ne znam veche, pochva da mi pisva. I tazi godina 20% uvelichenie. :(
Pozovavat se na niakavi izmenenia v sila ot 1 Oct. 2003. Niamam niakvi narushenia, globi i t.n., dori parking ticket niamam, na palno G sum pochti 2 godini, ama niama znachenie za tiah vsichko tova. Nali e Canada, triabva da sum happy, che sa me oshtastlivili da im plashtam /953.44CAD godishno/ :?

B... darjavata.... :evil:
Щастливец! Аз се изръсвам три пъти повече за едната кола и още повече за другата.
Pepon

Мнение от Pepon »

Moite saboleznovania, Speedy!
Znam az, che vinagi ima i po-losho. :cry:

Nai-me drazni, ne sumata, koiato plashtam, a tova che mi uvelichavat zastrahovkata absoliutno vsiaka godina, pri tova bez niakakva vidlima prichina.
Az ne viarvam v obiasnenia ot sorta:

"Stream access to treatment for common injuries as whiplash by introducing a pre-approved framework for treatment;

Improve access to benefits for children and others suffering serious injuries;

Modify policies: if a car is stolen and not found, insurance companies will now substract the deductible;

Modify policies: if a car is a total loss (or write off), and coverage includes a deductible, insurance companies will substract the deductible."

Mi to s takiva obiasnenia moje da mi ia vdigat bez problem dokato sum jiv. :cry:
"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."

Winston Churchill
bp_de

Мнение от bp_de »

He he - kakto ti kazwa Speedy- tanko si minal.
samo za srawnenie-
Na golf II- 91 godina- samo zastaxowkata mu e tlkowa-(950CAD=590EUR)otdelno danaka-170EUR(stawa duma za Germny)
ako pak tuka w De -imasch kola nad 2500cm3- danka e staxoten-a pak ako e i disel- nqmam dumi-
Na Mercedes 250 disel -SAMO danaka e 850 EUR i po4ti tolkowa zastraxowka. taka 4e
minal si bez pari.
Pepon

Мнение от Pepon »

Da, moje bi triabva da utochnia, che stava vapros za Honda Civic' 88 godina, 4 vrati, 1500sm3, 92 k.s., koiato kupih za 400CAD.
A po cifrite, koito mi davash izliza, che tochno sled 2 godini pri tozi temp na uvelichenie /20% godishno/ shte moga da se gordeia, che plashtam kato za MB v Germany.

:beer:

Winston Churchill
speedy

Мнение от speedy »

Pepon написа:Da, moje bi triabva da utochnia, che stava vapros za Honda Civic' 88 godina, 4 vrati, 1500sm3, 92 k.s., koiato kupih za 400CAD.
A po cifrite, koito mi davash izliza, che tochno sled 2 godini pri tozi temp na uvelichenie /20% godishno/ shte moga da se gordeia, che plashtam kato za MB v Germany.

:beer:
Застрахователите в Онтарио си падат малко кожодери. Имай предвид, че това е след като обявиха, че има замразяване на увеличенията. Номерът е, че замразяването не важало, ако увеличението било одобрено (не ми е ясно от кого) преди някаква си дата. И пак казвам - радвай се че си в Отава, защото в Торонто ще е доста повече.

А ти спрял ли си всички comprehensive, collision и други подобни покрития. Това само за liability ли е?
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Елате в Кебек, за крайслер 90та плащах $27 на месец застрахока one way...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
speedy

Мнение от speedy »

Lub0 написа:Елате в Кебек, за крайслер 90та плащах $27 на месец застрахока one way...
Тц. Мързи ме да уча френски и затова ще си плащам. :cry:

До преди три години в Торонто подобно многогодишно чудо ми излизаше $75/месец само за liability.
palavec

Shto ne tarsish konkurenciata ?

Мнение от palavec »

Tozi nomer mi opitaha predi 2 godini v San Fransisco i mi kazaha che
bilo "poskapnalo" . Ot 1500 iskaha da mi ia vdignat na 1700 godishno.
Obadih se na drugi zastrahovateli i namerih edin deto mi dade 900 !
Tazi godina daje malko po-malko. Tova e za nov hyundai elanta/ beshe
nov, sega e na tri /. Taka che tarsi konkurenciata. All State mislia raboti
i v Canada ..
Заключено