U.K. Police Clearance ?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Kiwi

U.K. Police Clearance ?

Мнение от Kiwi »

Привет.

Нуждая се от прословутия Police clearance -> UK. Всичко е прекрасно описано на техния сайт --> http://www.met.police.uk/dataprotection/forms.htm
Но не мога да реша
кой от двата формуляра всъщност ми трябва.
Police National Computer (3019B) или Metropolitan Police systems (3019А)

И доколкото разбирам това се отнася само ако престоя ми е бил в Лондон. Но аз съм бил къде ли не.
Тогава,
Police certificate валиден ли ще е за цяла Англия?

Благодаря ви предварително.
valentin_niagolov

Мнение от valentin_niagolov »

Zdarsti! Az sam saprugata na Valentin Niagolov. Az sashto sam bila v England. Ne sam jiviala v London. Az izpratih 3019B. Imam priatelka v London i biah ia pomolila da popita v poliziata im kakvo triabva da izpratia i tia mi prati tochno tezi dokumenti. Predpolagam che niama znachenie kade si jivial v England. Nikade ne ti iskat adres tam. Ti moje bi znaesh kakvo triabva da im pratish, no az pak shte ti napisha. Iskat ti chek za 10 paunda i original na tvoio ID ili notarialno zavereno kopie. Az im izpratih kopie na lichna karta. Imai predvid che moje da pochakash dosta za certificata. Az chakah blizo 3 i polovina mesecha. Ako mnogo se otchaiash mojesh da im pratish e-mail. Adresa im go ima v tehnia site. Ne iskam da te otchaivam. Moje bi az hvanah perioda na otpuskite-liatoto. Certificatite po primzip idvat za mesez i polovina.
Vav formuliara triabva da napishesh samo adresa si v BG.
Tova e! Jelaia ti uspeh!
Antonia
Kiwi

Мнение от Kiwi »

valentin_niagolov написа:...

Благодаря Антониа.

Съвет, ми дайте:
1. Да пращам IMM008 forms докато чакам Police certificate. или
2. Получавам Police certificate, и тогава пращам IMM008 forms?

атанас
valentin_niagolov

Мнение от valentin_niagolov »

Ami 4estno kazano niama goliama razlika men ako pitash po dobre si gi prati predi da si polu4il UK police certificate.Tova e moe mnenie vse pak,nie pone taka napravihme.
Uspeh
Заключено