Я една анкетка да спретнеш и за Федерална Канада,ghost.Аз чаак от другия форум дойдох за да ти уважа анкетата,нищо че си независим
За какво са приятелите,нали така
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
Нъ въ разбрах, Омбудсман, имаш предвид нещо като по другите форуми - "Старши член", "новак" и пр.? Аз нещо не съм фен, малко на казарма ми напомня :tuut:
ssttoo написа:Нъ въ разбрах, Омбудсман, имаш предвид нещо като по другите форуми - "Старши член", "новак" и пр.? Аз нещо не съм фен, малко на казарма ми напомня :tuut:
А, добре си разбрал, ама като не ти харесва - нека твойто да е. Няма сега в казармата да влизаме я !
Извинявай, Роси, приемам забележката, ама като гледам активността си, по-скоро мисля, че мога да кандидатствам за дрънкало, отколкото за компетенция по въпросите на имиграцията.
Ombudsman написа:Извинявай, Роси, приемам забележката, ама като гледам активността си, по-скоро мисля, че мога да кандидатствам за дрънкало, отколкото за компетенция по въпросите на имиграцията.
Истиско дрънкало , аз в сравнение с теб едва проговарям, а някои от регистрираните членове на форума дори не сме разбрали, че ги има