lat2cyr

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

lat2cyr

Мнение от ssttoo »

Кoледен подарък до съфорумниците: новата екстра lat2cyr. ;)
Преобразува текст писан на латиница, в българска кирилица. Далеч е от идеалното, но мисля, че ще е от полза за тези, които предпочитат да четат кирилица.

Ползва се като цъкнете линкчето lat2cyr (точно до бутона "Цитат") на всеки постинг.

Пробвайте с този постинг.
Tuka bratche nekav primeren text na latinica, razbirash li edva li ne.
Tozi lat2cyr konvertor pak e usluga ot tia pichove ot Kredor - http://www.kredor.com. Te kazvat, che konvertora imal 99 i neshto si % uspeh, pri uslowie, che imalo nad 1000 nachina da se pishe na bulgarski s latinica!

Vesela Koleda i Shtastliva Nova Godina!
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

...
Последно промяна от Blue Passion на Пет Апр 30, 2004 9:11 pm, променено общо 1 път.
pumpy

Мнение от pumpy »

това е супер много ми беше досадно да се мъча с тази латиница. сигурно и аз като пристигна няма да имам друг избор и ще "мъча" аз на свой ред другите, та дано това да работи добре, за тез които са свикнали с писмото на Светите Братя.
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

хиляди благодарности!
от кога си мечтая за такова нещо! :partysmiley:
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

Супер! Направо коледен подарък :D Благодаря ти Стояне :beer:
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

Хехе, мерси за добрите думи! Да се надяваме, че "екстрата" няма да разглези заклетите латинописци (справка Canuck) и те да си кажат "бе стига сте ме врънкали да пиша на кирилица, не ме занимавайте с ваш'та кирилица, имате си конвертор" ;)
Има още работа по lat2cyr джаджата, например иконките, ББКода и пр., както и да дадем кредит на Кредор все пак, ноооо... 1х1 ;)

Аз пък използвам случая да благодаря на Г_Роси, че ме свърза с новинарската агенция Фокус. Скоро ще си имаме на портала и новини на български. Кефец!
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Мнение от yaiuat »

ssttoo написа:Хехе, мерси за добрите думи! Да се надяваме, че "екстрата" няма да разглези заклетите латинописци (справка Canuck) и те да си..!
Ей браво бе батка това е напрово супер гоцко. То аз до сега рядко съм чел дългите "романи" на латиница пък сигурно и другите хора

Всъщост това ми напомня на една досовска бг програма от онова време- прософт текст или нещо от сорта. Та освен че осираше копютъра тя правеше и таквиз шашми lat->cyr ама dos is death friends :noz:
Аватар
VanBC
Модератор

Re: lat2cyr

Мнение от VanBC »

ssttoo написа:... Пробвайте с този постинг.
........ Tozi lat2cyr konvertor ... !
Пробвах. И се получи "... Този лат2цър конвертор ..." :wink: :lol: :rotate: :rotate: :rotate: :rotate: :rotate:
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

:)))) Ssttoo ,You Are Welcome ! пак заповядай , ако мога да бъда с нещо полезна за форума!
но ако може и в ЛС да проработи lat2cyr наистина ще си "върхът на сладоледа" :duga: !
Аватар
shnorhela
Лисодав
Обратна връзка:

Мнение от shnorhela »

Бива Стто хубава придобивка, ама не мислиш ли, че почваш да разглезваш аудиторията, аз пък напук почвам само на кирилица да пиша. Ниякак ми е странно, но ще свикна. :)
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

ssttoo написа: Да се надяваме, че "екстрата" няма да разглези заклетите латинописци (справка Canuck) и те да си кажат "бе стига сте ме врънкали да пиша на кирилица, не ме занимавайте с ваш'та кирилица, имате си конвертор" ;)
Ha haaa, samo kak znaesh, Ssttoo, kakvo shte si pomislya! :rotfl: Tochno taka, blagodarya za podaraka, no az ne smyatam da se vazpolzvam ot nego. Tova e vapros na princip za men da pisha na latinica. Ama samo kak si go kazal, Sstto "zakleti latinopisci" Exactly, my friend! Udari toya pat v desetkata i zaslujavash da te pocherpya napravo! Moje da mi konvertirat postinigte drugi hora, no az lichno ne iskam da go pravya. Ne se srdete, please. Veseli praznici na vsichki! :partytime: :partysmiley:
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Браво,за пръв път виждам такова нещо във форум :lol:
Аплодисменти за админите. :wink:
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.