та въпроса ми е за аватарите.. много са хубави на некои... сияния и прочие.. и кучета..
ама мноо големи бе хора.. като се шляпне едно сияние на екрана и текста се губи у десно некъде..
както се казваше в един виц - другари, дайте да се организираме...
малко по-малки аватари ако може...
аз да си кажа де..
айде.. приятна събота и неделя...
Знаеш ли какво? Прав си
Когато влезнах за първи път преди няколко месеца направо бях в шок от големината на аватарите,шарения страшна,дразни окото и не мога да се концентрирам в текста.Влезнах и излезнах от сайта.
Наскоро пак влезнах във форума,видях,че има промени,стана ми приятно и се регистрирах даже
Но наистина 80x80 или 100х100 пиксела би било идеално.Все пак не влизаме за да си гледаме картинките,а за да прочетем или пуснем някое инфо
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
Браво Панта, супер си ! А кумичката - направо искам да я цуна у ... абе, тя да си избере
Аватарите са много важен атрибут и не трябва да се бутат хората какви да си ги слагат
Животът е болест, предавана по полов път и със 100% смъртоносен изход. Лекарство все още няма открито !!!
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.