Ivet написа:Аз още чорапи не съм обувала, вие за палта и шапки ми говорите :nenam: Ма много сте зиморничави
Oh uspokoih se, shtoto i az karam oshte s teniskite i vse mi e toplo, ta otvariam i prozorcite.Kak shte e studeno?Super e vremeto.Chakaite da vidite vie studeno...
Jane написа:Абе вие от Ванкувър да не сте ни направили магия за дъжд ? Да вземем да ви спретнем една за студ ли?
За сведение на "посрещачите": дъждовните дни годишно във Ванкувър са с около 10% (само) повече околкото в Монреал. Така че свиквайте!
А ако тука падне сняг, такава всенародна радост ще настане, че само си викам дано... Вчера ги гледах тия в Камлупс - като малки деца се радваха...
Todd написа:За сведение на "посрещачите": дъждовните дни годишно във Ванкувър са с около 10% (само) повече околкото в Монреал. Така че свиквайте!
А ако тука падне сняг, такава всенародна радост ще настане, че само си викам дано... Вчера ги гледах тия в Камлупс - като малки деца се радваха...
Само с 10% и как така сте се изоставили само с толкова?
Пожелаваме на "посрещнатите" там сняг колкото ви се иска, може пък наистина да ви стане по-весело на душата.
Za informacia - dnes vqturut e 45 km v 4as ! Dobre, 4e si teja na mqstoto Trqbva da preduprejdavat drebnite hora da ne izlizat v takiva dni
Gledam ve4e nqkolko koli4ki Smart i si mislq, 4e sigurno gi durjat v garaji, za6toto ina4e kak sa sigurni, 4e 6te gi namerqt sutrinta?
A nqkoi moje li da mi kaje s kakvo pruskat spirkite na gradskiq transport? Dali e nqkakuv dezinfektant?
Всеки от нас може да излъчва любов, стига да си го позволи.
Ти може и да си тежиш на мястото, ама мен тая сутрин ме отвя. Едвам си държах краката върху асфалта, заклевам се! И ходех някак си по диагонал - докат' се усетя и съм на платното... Ужааааас!