Iskam da popitam ako niakoi znae kak moga da imigriram v Canada!!!Po4ti na 23 godini sam,imam dvoino gragdanstvo-Bulgarsko i Ugnoafrikansko!!!Moite roditeli shte imigrirat legalno v Canada,imat vsi4ki neobhodimi to4ki,dokumenti i iziskvania,no az sam po4ti 23 godishna i ne moga da kandidatstvam po zakon s moeto semeistvo...i se 4udia po kakav na4in e nai-udobniat da kandidatstvam za kanadsko podanstvo???S u4ebna viza ili sama pootdelno....Shte sam blagodarna,ako niakoi me napati!!!
dewross написа:Iskam da popitam ako niakoi znae kak moga da imigriram v Canada!!!Po4ti na 23 godini sam,imam dvoino gragdanstvo-Bulgarsko i Ugnoafrikansko!!!Moite roditeli shte imigrirat legalno v Canada,imat vsi4ki neobhodimi to4ki,dokumenti i iziskvania,no az sam po4ti 23 godishna i ne moga da kandidatstvam po zakon s moeto semeistvo...i se 4udia po kakav na4in e nai-udobniat da kandidatstvam za kanadsko podanstvo???S u4ebna viza ili sama pootdelno....Shte sam blagodarna,ako niakoi me napati!!!
Zasto da ne mojesh da kandidatsvash? Nerazbiram po koi zakon e kazano che ne moje da kandidastvash? Kanada priema imigranti ot zial sviat. Ako tvoite roditeli sa odboreni za Kanada, to tova opredeleno ste e plus za teb.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Ne,4e ne moga,no prosto me interisuva,koi e po-lesniat na4in da kandidatstvam po samo sebe si...decata sled 22 godishna vazrast ne spadat kam semeistvoto i triabva da kandidatsvat sami!!!!Ami,ako ne me udobriat(((Drugo shteshe da e da moga da sam v paket s roditelite si!!!!