Скъпи съфорумци, четох по предишни теми, че за детето не е необходимо от БГ да му взимаме определен документ, че в момента е в 3-ти клас. Това наистина ли е така, или все пак да искаме нещо, показващо какви предмети изучава в момента? И още един въпрос - като тръгнем оттук да си вземем ли служебни бележки за доходите до момента, с цел подаване на годишна декларация в Квебек за 2005 год или не? Доколкото знам има спогодба за избягване на двойното данъчно с Канада, та ако някой има време и желание да ми обясни накратко какво да взимаме от тук като документи, ще съм му много задължен.
И последен въпрос - в Монреал дали играете футбол организирано, приемате ли нови членове, и кого евентуално да търся?
Благодаря предварително и успех на всички.
Въпрос за детето и още нещо....
За детето не е нужно никакъв документ. Ние преди да тръгнем направихме голями гимнастики за да вземем по-рано сертификата че е завършил втори клас, което се оказа абсолютно излишно тук навсякъде се опитвах да им го показвам и те много пренебрежително ми заявяваха, че това изобщо не им трябва. Така че не си правете труда. 

belejki za dohodite sa6to ne sa vi nujni , za6toto ne se prilagat kam dokumentite za danazite i detskite dobavki, prosto si vpisva6 dohodite za 3 godini nazad i tova e, niama kak da gi proveriat , vsi4ko e na doverie. A ina4e kakvito i dohodi da obiavi6 pri vsi4ki polojenia si pod minimuma, osven ako ne vzima6 50 000$ godi6no( to v BG tova e dohoda za zial jivot.........)