Za rakiyata?
Za rakiyata?
Kolko davat da se iznasya ot bg i da se vnasya v ca - 1 ili 2 litra na vazrasten ?
- Дякон Игнатий
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Разрешеното е 1.140л на възрастен. Става въпрос за твърд алкохол. Имаше и нещо за бира, ама сега нямам време да го търся. Децата под 18г. нямат право на алкохол. Всичко това го пише на митническата декларация. Ако все още я нямаш, мога да ти я пратя на и-мейла. В самолета ще ти дадат, ама не е излишно да е прегледаш, именно за да си изясниш всичко покрай количеството позволен алкохол 

Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites 

Разрешено е да се внесе без да се обмитява 1.5 л вино ,или 1.14 твърд алкохол или 24х355 мл бира (8.5л.).
200 цигари ,или 200 Tobacco Sticks (не го знам какво е това) ,или 50 пури и 200 грама тютюн. Всичко това ако сте били повече от 7 дни извън страната (което за вас важи определено).
Ако внесете повече алкохол ще платите мито,но до някъде зависии от гледната точка на митничара. Аз съм обявалал 2 литра и не съм плащала мито,но последният път платихме защото си обивихме всичко по препоръка на мъжът ми и митото не беше никак малко.Имаш избор да платиш или да го оставиш там.За пръв път като кацате може и да не обявите всичкото,не проверяват.
200 цигари ,или 200 Tobacco Sticks (не го знам какво е това) ,или 50 пури и 200 грама тютюн. Всичко това ако сте били повече от 7 дни извън страната (което за вас важи определено).
Ако внесете повече алкохол ще платите мито,но до някъде зависии от гледната точка на митничара. Аз съм обявалал 2 литра и не съм плащала мито,но последният път платихме защото си обивихме всичко по препоръка на мъжът ми и митото не беше никак малко.Имаш избор да платиш или да го оставиш там.За пръв път като кацате може и да не обявите всичкото,не проверяват.
Здравей Димчо
Ние нямахме никакъв проблем с митничарите и във Варна и в Торонто. Внесохме 10 л. ракия в пласмасови бот.бяхме ги сложили в багажа само една ботилка беше в ръчния. Нищо не сме обявявали-когато ни питаха носим ли алкохол казахме нееее. И с цигарите беше така, но за жалост носихме само 4 картона.
Сега съжаляваме, че не взехме повече
:smokin:
За полета не се притеснявай, всичко беше нормално. Почти не се усеща ,че си в самолет, само малко друса при кацане
Ние наблегнахме на уискито и бирата и нищо не усетихме :beer2:
Лек полет

Ние нямахме никакъв проблем с митничарите и във Варна и в Торонто. Внесохме 10 л. ракия в пласмасови бот.бяхме ги сложили в багажа само една ботилка беше в ръчния. Нищо не сме обявявали-когато ни питаха носим ли алкохол казахме нееее. И с цигарите беше така, но за жалост носихме само 4 картона.
Сега съжаляваме, че не взехме повече

За полета не се притеснявай, всичко беше нормално. Почти не се усеща ,че си в самолет, само малко друса при кацане

Ние наблегнахме на уискито и бирата и нищо не усетихме :beer2:
Лек полет