Войп телефона ти е с локален (514) номер ли? Знам че има трампа Войп номер в Торонто да си изкараш и да ти идва на локален тук, както и същия номер от България.
Но съвсем ли си без жичен телефон?
бока, аз не съм и искал да обяснявам - ти си по обясненията, ама колкото и да чета, нищо не намирам от теб написано по въпросаBotzo написа:4eti be 4eti foxxbatter. 4oveka wsi4ko e obiasnil.
имам 2 номера от 514 и един 775 и съм "съвсем" безжичен.foxxbatter написа:Даник абе я светни сега нещо че съм малък, и не разбирам?
Войп телефона ти е с локален (514) номер ли? Знам че има трампа Войп номер в Торонто да си изкараш и да ти идва на локален тук, както и същия номер от България.
Но съвсем ли си без жичен телефон?
Вярвам ти за финансови въпроси, ама честно казано тук нагазваме в неща, които са ми част от работата и на себе си вярвам повече. Между другото, познавам лично човека, който се захвана да им прави архитектурата на Примуса. Разбира си от нещата.bgmontreal написа:[
На мен можеш да ми вярваш безрезервно както писах ползвам 5 (ПЕТ) VoiP Телефона и ЗНАМ КАКВО ПИША!!!!
Обяснявам на човешки език.mecan написа:Уф, чета, ама не вдявам.Що не вземе някой да го обясни това на "простоцарски", та и други да схванем идеята. VoIP,G.729,G.729В, :nenam: Този език не съм го учил. Това сега компютъра ли ползва, или си купуваш някоя джаджа към обикновенният телефон за .... д. и 98 цента?Какви са му предимствата и недостатаците? Има ли такса за активиране? За какво и на кого може да послужи? Ей такива тривиални неща ме интересуват.
Защото по-горе Speedy каза, че ако няма ток и телефона няма да работи, няма да има връзка. Как се справяш ти с този проблем.bgmontreal написа:имам система която ако няма ток, вода, парно или климатик пак си работи