IvHaydu написа:Последно?
В Лъблоус ли да ходя? Или в банката? И какво да кажа?
Кажи, че аз те пращам !
а ако не стане с Жейн кажи че аз, баровеца от Торонто ,те пращам
п.с. сериозно- в магазините "Собейс" има автомати за обмен.
Ама какви са тези магазини "Собейс" бе друже??
Тук сме Кебек, и такъв дзвер ни съм виждал, ни съм чувал...
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аз си купувам от Доларамата едни торбички, където има всякакви фишеци от 1 цент до 2$, но има и отделно торбички само по 1, 5 или колкото си искаш центове и така си ги пълня....
В нашата банка не предлагат такива безплатно...а пък аз нали съм спестовница и си събирам доста парички там и после се облажвам като са повече
"Добре е да имаш пари и нещата, които можеш да си купиш с тях, но също е добре, от време на време да се уверяваш, че не си загубил нещата, които не могат да се купят с пари"
Аз си купувам от Доларамата едни торбички, където има всякакви фишеци от 1 цент до 2$, но има и отделно торбички само по 1, 5 или колкото си искаш центове и така си ги пълня....
В нашата банка не предлагат такива безплатно...а пък аз нали съм спестовница и си събирам доста парички там и после се облажвам като са повече
А как се казват тези торбички, дето има вътре всякакви фишеци?
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
IvHaydu....казват се King Coin - прозрачна торбичка с нарисувани жълти доларчета и вътре фишеците са кафеви и хартиени
Голямо обяснение му дръпнах
"Добре е да имаш пари и нещата, които можеш да си купиш с тях, но също е добре, от време на време да се уверяваш, че не си загубил нещата, които не могат да се купят с пари"
BiskVitkA написа:IvHaydu....казват се King Coin - прозрачна торбичка с нарисувани жълти доларчета и вътре фишеците са кафеви и хартиени
Голямо обяснение му дръпнах
Ммм...страхотно е...и сладко като аватара ти...
Благодаря ти много!